Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyam nagyon labdás....

A kutyam nagyon labdás. Szeretnék neki tömör gumi labdát venni, de nem olyat, ami az a nagyon kemény típus, és kb. az az érzésem, hogy ha levegőben elkapja, kiveri a fogát. Hol tudnék ilyet venni / honnan tudnék ilyet rendelni szerintetek?

Figyelt kérdés
Én már annyi helyen néztem, és basszus nem találok… Egyszer a Zooplusról rendeltem egyet, azt nagyon szerettem, ilyen narancssárga-kék volt ha valakinek ez mond valamit, de azt sajna elhagytuk. .. most meg már kaját nem onnan rendelünk, és kb. a postaköltség több lenne mint a labda maga...
2017. ápr. 17. 10:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Na sikerült megtalálnom, nekem ez az a típus, amivel nem voltak jó tapasztalataim a súlya, illetve a keménysége miatt.

[link]

2017. ápr. 17. 11:28
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, ezzel nem is nagyon játszik a kutya.

[link]

Tényleg borzasztó kemény és nehéz.

2017. ápr. 17. 11:35
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen-igen, ilyet is láttam már, ez ugyanolyan anyagból van, mint amit utoljára belinkeltem, csak a márkája más.

Őszintén szólva én jó néhány kutyafelszerelésnél azt érzem, hogy nem igazán törekedtek a praktikusságra a gyartok... : S

2017. ápr. 17. 12:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért 2 szer annyi, mert a vizslaboltosban 2 db van ;)
2017. ápr. 17. 12:17
 15/22 A kérdező kommentje:
Jaaa : D ezt nem is néztem, de akkor már értem a különbséget…:)
2017. ápr. 17. 12:22
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Teniszlabda szerintem is. Olcsóbb több db kiszerelésben. Csak a játék után ne hagyd nála,mert kb 10 perc és szétszedi.
2017. ápr. 17. 12:39
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a teniszlabda vált be, bár abból is a sportboltos verzió kell, szóval rendes teniszlabda - az állatboltokban kapható utánzatokat kettéroppantja és/vagy megnyúzza, azok nem elég masszívak.
2017. ápr. 17. 12:42
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, ilyen állatboltos teniszlabda utánzatokkal már mi is poruljartunk...:/ pedig nem rágcsálja, rögtön visszahozza, és odaadja a kezembe. A sportboltos tényleg jobb megoldás lehet.
2017. ápr. 17. 13:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A teniszlabdával vigyázni!!!

Ahogy dobálod és visszahozza nyálas lesz. Aztán amikor eldobod a nyálra ráragad a homok és föld, és amikor megint megfogja lecsiszolja a fogát!!! Ez van az összes játékkal, csak a teniszlabda kicsit "szőrös" így még jobban ráragad! Jó, nem olyan durva, de ha minden nap csak 1-2 órát labdázol vele teniszlasztival, elég szépen eltünedeznek a fogai.

[link]

2017. ápr. 17. 13:19
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi, de ezt hülyeségnek tartom... Már régen rossz ha egy labdától elkopik a kutya foga, de az szinte biztos, hogy a képen lévő fogak nem a labdától olyanok. Rengeteg kutyát ismerek, aki teniszlabdázik, nem kevesen már 10 év fölött vannak és semmi bajuk a fogaiknak. Rágni valóban nem szabad hagyni, mert hamar szétszedik és lenyelhetik a darabjait, de attól, hogy elkapja miért is kopna le a foga? Én jobban félek, hogy pofán nyomja egy tömör gumilabda. (Sajnos volt már rá példa, néhányszor rosszul mérte be és elég nagyot sikított szegény. Ki is dobtuk, mert már nem szerette. Ellenben a teniszlabdáért oda van. Nyálasnak minndkettő nyálas, de a gumi rosszabb szerintem mert csúszik is.) de döntse el mindenki maga ;)
2017. ápr. 17. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!