Milyen kutya lehet?
Minden reggel elég korán, még sötétben szoktam elindulni dolgozni, gyalog. Minden második, harmadik nap látok egy fekete kutyát, bár inkább közelebb áll kinézetre egy farkashoz, csak annál nagyobb testű. Teljesen fekete az egész, az utcánk sarkában szokott ülni a túloldalon.
Elég félelmetes, már nem is szívesen megyek arra felé, mindig követ a tekintetével, nem érzem ott magam biztonságban.
Kérdeztem a szomszédokat is, de egyikük sem látta még.
Már mondtam a páromnak is, aki kihívta az állatvédőket (vagy valakiket, akik be tudnak fogni egy kutyát), de ők sem látták mikor kijöttek.
Valószínűleg megválaszolódott a kérdés. Arra gyanakszom, hogy a kutya nem létezik.
Ma éjjel felébredtem egy rossz álom miatt, elmentem az ablakhoz (ott tárolom a vizes palackom) és megláttam az utcán az említett kutyát. Az út közepén ült és pont rám nézett az ablakon keresztül. Eléggé megijedtem, szóltam a szobában alvó páromnak hogy jöjjön oda, de mire felkelt eltűnt onnan a kutya, ami lehetetlen mert végig belátni az utcát, mindkét oldalain magas kerítés van.
Kezdek megörülni, mert ezt sehogyan nem tudom megmagyarázni, szerintem csak hallucináltam vagy nemtudom :(
Bejelentkeztem a háziorvosomhoz, aki remélem majd továbbutal valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!