Német juhász kutya szakértők? Ő (KÉP! ) milyen szín típus, valamint milyen a szőr hosszúsága?
2015. jún. 23. 01:15
3/11 A kérdező kommentje:
black-sable? Nem vagyok benne biztos, hogy ez helyes, illetve létezik e ilyen, hovatalós e...?
2015. jún. 23. 01:22
4/11 anonim válasza:
black sable long coat
fekete sable(?)
hosszű szőr
5/11 anonim válasza:
sable-cobolyprém ennek (is) fordítja a google
7/11 A kérdező kommentje:
Sable=Ordas szín változat... Csak azt nem tudom, hogy hivatalósan van e olyan kutya mint ez a képen, mert alapvetően munka vonaluaknál (ordas, fekete) nem divat a hosszú szőr.
2015. jún. 23. 01:28
8/11 A kérdező kommentje:
Meg mi az, hogy fekete-ordas? Nem csak az amcsiknál elfogadott a bicolor német juciban?
2015. jún. 23. 01:30
9/11 Platypus válasza:
Csak el kellett volna olvasnod a kép mellett a leírást. Egy ausztrál show tenyészet kutyája, és bár arrafelé sem "divat", ez a tenyésztő megpróbál a rajzoson kívül más színű kutyákkal érvényesülni. A szín szerintem sötét ordas magyarul.
10/11 anonim válasza:
Az ordas németjuhász - Von Arlett
www.arlett.de/downloads/ordaz.pdf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!