Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kire bizzam a kutyát? Kibír...

Kire bizzam a kutyát? Kibír egy hetet egyedül?

Figyelt kérdés

Párommal Hétfőn elutazunk és majd vasárnap jövünk haza, meglepetés volt, nem tudtam előre leszervezni senkivel.

A barátokat már kerdezgettem, de senki :/

A szomszéd megetetni átjönne, de a kutyi még csak 10 hetes, tehát kéne neki a foglalkozás.

Nézegettem a panziót, de nagyon drága.

Szerintetek kibir egy hete, úgy hogy csak pár órát van vele valaki?

2017. ápr. 15. 07:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hülye szervez utazást akkorra, amikor gyakorlatilag frissen hoztak el egy kölyökkutyát? Nem hiszem el, hogy van ilyen, eszem megáll.
2017. ápr. 15. 13:13
 12/17 A kérdező kommentje:

3,5 hete van nálunk a kutya, nem tenyésztőtől hoztuk, keresztanyumék találták kb 4 hetesen aztán nevelgették, de a nagy kutya bántotta, ezért került hozzánk. Én masszőr vagyok, tehát nekem nem kell sehova betelefonálni, a magam ura vagyok. Ki tud menni napközben, nincs semmi veszélyforrás amit megrághat. Most is sokat van egyedül amikor dolgozunk, örül ha haza érünk, de nem szokott sírni ha nem vagyunk itthon, a szomszédok szerint szépen elvan egész nap... Mióta Ilyen jó idő van, sokat alszik kint a napon :)

Tehát tényleg minimálisat lesz kevesebbet egyedül. (+éjszaka, de akkor amúgy is alszunk), plusz ugye a séta, de az még minimális nála.

2017. ápr. 15. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
"Így csak a séta marad el." - szóval így néz ki nálatok egy kölyökkutya nevelése? Őszintén sajnálom szegény állatot. Ha ez minden idő, amit rá szeretnétek szánni a szerencsétlenre, keressetek neki egy valódi gazdit.
2017. ápr. 15. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:

De az megint más,hogy dolgoztok,mert azért reggel meg délután,este teljesen vele vagytok még éjszaka is.

Így azért jócskán egyedül lenne.

2017. ápr. 15. 14:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Legközelebb vagy olyan helyet keresünk ahová jöhet vagy időben keresünk neki más megoldást, most ez hirtelen jött :/
2017. ápr. 15. 16:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Én így nem utaznék el, vagy megbízható (!!!) panzióba adnám, azért annyira nem horror összeg, 2-3000/nap.

10 hetes kutyát eleve háromszor etetni kell még, reggel, délben, este.

2017. ápr. 15. 16:40
 17/17 A kérdező kommentje:

Mi csak kétszer etetjük.

Amúgy jól van, nem sír. :)

2017. ápr. 20. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!