Miért pisil be még mindig a kutyám, ha egyedül hagyom?
szobatiszta lenne
Amikor leviszem napi 3-4 alkalommal, akkor rendesen pisi kaki is van, de ha egyedül van otthon és tök mindegy, hogy dolgozok fél nap, vagy csak 5 percre hagyom egyedül, bepisil és arra érek haza, hogy tócsa áll a konyhában szobában. Fél éves, egy hónapja van nálunk amúgy. Tippeket tud valaki adni, hogyan szoktassuk le róla?
Hát vagy szobatisztasági gondok, amiben nem tudok segíteni, mert nekem mindhárom kutyám az kezdettől, így fogalmam sincs,hogy kell ezt tanítani.
A masik lehetőség az, hogy jelöl, most válik ivaréretté.
A harmadik, ami nálunk előfordult költözés után, szeparációs stressz, amíg nem voltam következetes gazdi, hanem csak jóbarát, addig nem érezte magát biztonságban a kutyám, és sokat pisilt be. Na meg rombolt. Aztán suliztam vele kicsit, meg komolyabban álltam hozzá, nem nyaltam faltam egész nap, meg úgy amblock nem kényeztettem el, és idővel jó lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!