Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem ellik a kutyám?

Miért nem ellik a kutyám?

Figyelt kérdés
Van egy 4éves mopszom és azt mondták hogy egyszer jó lenne bepároztatni hogy ne kapjon méh gyulladást.Márciusban 2xpároztattuk 9-én lejárt az idő a vemhességének.Túl nagy hasa nincs de tej jön a ciciéből a multhéten jött váladék a cunójából is.Kedve jó étvágyaq van,de attól félek nehogy baja legyen nem tudomhogy mikor szóljak az orvosnak hogy nézze meg? Itt a neten találtam egy kutyáknak szóló terhesség kalkulátort és az május 8-16-ig írta az ellés várható idelyét de ezt én kicsit sokallom. Előre is köszi a válaszokat.
2010. máj. 12. 12:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én is remélem hogy minden rendben lesz, köszi.
2010. máj. 12. 12:36
 12/18 Akiteki ***** válasza:
100%

Ja, aztán a családon belül maradt kutyákat is egyszer leelleti valami főokos, meg azoknak a kölykeit is... És hogy meg fognak lepődni, mikor a kutya bágyadt, nem eszik, rengeteget iszik. Érdeklődnek az ismerősöktől meg a fórumokon, véletlenül sem állatorvosnál. Mikor már lángol a láztól, talán elviszik orvoshoz és kiderül a diagnózik, mikor már menthetetlen a kutya: gennyes méhgyulladás.

A sok családon belüli ellető gazdi (addigra már 60-80, jó nagy a család) meg elgondolkodhat rajta, mennyivel jobb lett volna időben ivartalanítani a család kedvencét.

2010. máj. 12. 13:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem arrol van szó ,hog bunkok de ha már elletem a kutyám és van netem utána nézek ,hogy mivel is jár! Éselég gáz ,hogy még orvos sem látta ezek már nem azok a kutyák akik régen maguktol elleterk... Főleg nem egy mopsz.
2010. máj. 12. 13:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

ELolvastam eddig minden kommentet es egyaltalan nem volt senki bunko veled. Szerintem egyaltalan nem kaptad meg, amit erdemelsz.

A bunod:

-Butasag, mert a 21.szazadban bedolsz ekkora baromsagnak, ez teged minosit.

-Felelotlenseg: elleted a kutyadat foloslegesen anelkul, hogy utana jartal volna az igazsagnak a mehgyulladassal kapcsolatban!

-Felelotlenseg duplan, hogy orvoshoz nem mentel es nem latod el a kutyadat ugy, ahogy illik!

-Es szinten butasag, amiert nem latod be, hogy mindenkinek igaza van rajtad kivul.

Semmi jogod a felhaborodasra ezek utan es ilyenkor sajnalom, hogy nem jar ezert bortonbuntetes.

2010. máj. 12. 13:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ket fajta undorito ember letezik, akit szaporitonak neveznek es akik miatt tele vannak a menhelyek.

Az egyik az, amelyik gonoszan a penzert csinalja, hogy nyereszkedjen a kutyaibol es kihasznalja oket.

A masik pedig a sajat ostobasagukbol elleto szaporitok, akiknek sokkal kenyelmesebb gyartani a kolykoket, mint utana jarni a dolgoknak. Ahogy esik, ugy puffan elvek alajan.

Mikor jon mar el az a vilag, amikor engedelyhez kotott lesz az elletes es hianyaban birsagolas?!

2010. máj. 12. 13:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha felelős lennél és azt akarnád hogy ne hurrogjanak le akkor rendszeresen hordtad volna orvoshoz amíg terhes...
2010. máj. 12. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

ikor volt az utolsó fedeztetés?

A kutya vemhessége általában 63 nap.

Lehet, hogy a kalkulátor írt jó dátumot, nem?

Egyébként azért álvemhesség, mert a vemhesség

minden tünetét produkálja, csak kölyök nincs az anyakutyában. Még tejük is van az álvemhes kutyáknak.

Szerintem azért vidd orvoshoz, vagyis inkább hívd ki hozzá,mert ha valóban vemhes, nem jó ilyenkor már hurcibálni.

2010. máj. 12. 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A Mopszok 50% császármetszéssel ellik meg !

Nos megkérdezem tőled hogy tudod egyáltalán mik az ellés jelei ?? Vagy pedig már rég hullamérgezésben szenved a kutyád, mert nem tudott megfialni, de a fájásokra talán azt hitted hogy csak horkol???

UUUhhhh milyen emberek vannak !

Ahelyett hogy ide írogatsz , már 100x megfordulhattál volna az orvostól ! Gondlom fedeztetés előtt, vemhesség alatt egyszersem látta orvos szerencsétlen kutyádat!

No comment !

2010. máj. 12. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!