SOS ellik a kutyám, de nem érem el az állatorvost?
Figyelt kérdés
Már 2 órája nem jön a következő kicsi,de az orvosunk nincs otthon,a telefont nem veszi fel.A környékbelieknek meg se nevét se számát nem tudom,meg ismeretlenül nem tudom mit szólnak ha éjjel zargatom őket.2011. jún. 20. 23:28
1/12 anonim válasza:
Még várj egy 20 percet kb., több óra eltolódás is lehet két kicsi közt. A szuka jól van?
Tenyésztő vagy, vagy csak véletlenül becsúszott egy alom?
2/12 anonim válasza:
Hivjatok fel egy állatkórházat információért.
3/12 anonim válasza:
Igen, az állatkórházakban mindig van ügyelet!
4/12 anonim válasza:
a kutyának vannak tolófájásai? simán van 3-4 óra két kölyök között sőt nálunk volt 6 óra is. Nyúlj fel óvatosan (fertőtlenített kézzel) 2 ujjadat használva a hüvelynyílásba amilyen mélyen csak tudsz, hogy érzel e magzatot a járatban. Figyeld, hogy elfolyt e a magzatvíz. Ha elfolyt a víz de nem jön a kölyök akkor van a probléma
5/12 anonim válasza:
6/12 A kérdező kommentje:
Megjött a picúr mire visszamentem.Remélem nem csinál még egy ilyet,mert infarktust kapok.Már a 6.dik baba,úgyhogy valószínű nem lesz több.Majd UH-on kiderül.Amint a doki leellette a tehenet...:D Mindenki jól van,de majd biztosat később...Ja,és azt hiszem tenyésztőnek számítok.
2011. jún. 20. 23:42
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Úgy nézem mégsem az utolsó volt,mert mintha megint nyomna....
2011. jún. 20. 23:44
8/12 anonim válasza:
Sok boldogságot neked is és az anyucinak is:)
9/12 anonim válasza:
nekem az első almomnál 6 ot mondott a doki az UH alapján és csak jöttek és jöttek és mikor azt hittük vége megint jöttek :D 12 lett! csak a duplája a doki által jósoltnak...mondjuk nagyon takarták egymást az Uh-n de akkor is.
Hajrá kemény éjszaka vár rád. Minden placenta megvan? Tüdő, orrnyílás és szájnyílás kitisztítása, ellenőrzés és nyomás be őket az infra alá
reggel irány a doki.
10/12 A kérdező kommentje:
Kösz.Már fel voltam készülve a szaporítós szövegre,de kellemesen csalódtam.Eddig kb 400ezerbe van a szukám,a vemhesülés,vemhesség stb.Azt hiszem ez válasz minden kérdésre.A kismama jól van,meg cavalier,és ők tiszta babamániások.Van hogy nem is ellik,megjön a teje a szukának és besegít a másiknak a szoptatásba,meg a kicsik ellátásába.Figyelni kell őket,mert a saját kölykei mellé is lopott már az egyik a sajátjaihoz.
2011. jún. 20. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!