Vihetem magammal kocogni a yorkimat?
Figyelt kérdés
Általában reggelente szoktam egy órát, olyan 7 km körül.2017. márc. 18. 00:25
1/13 anonim válasza:
Yorki nem kocogásra való kutya. Nem bírna ki nem hogy 7 km de 1 km-t sem.
2/13 anonim válasza:
Egyetértek az első válasszal.Hagyd aludni amíg futni mész.A yorkik nem erre lettek kiképezve :)
3/13 anonim válasza:
A yorkie egy terrier, sok energiája van. Szerintem jót tenne neki. Viszont eleinte csak keveset kocogj vele sok pihenővel, majd meglátod hogy tetszik-e neki. Ha igen akkor szép lassan növeled a távot.
4/13 anonim válasza:
Én egy havanese kutyával jártam görkorizni. 20-30 perc elég volt neki, elfáradt. De ugye a havanese nem terrier, lehet, hogy a yorki többet bír.
5/13 anonim válasza:
Viheted de ne az egész távra. Kb. Max. 2 km
6/13 anonim válasza:
Egy ismerősöm a csivavájával fut rendszeresen szóval szerintem a yorkival is simán lehet. De ne egyből a teljes távot fusd le vele, először teszteld hogy mennyit bír.
7/13 anonim válasza:
Egy valóban fajtatiszta, vérbő terrier yorkshire, szinte biztos hogy megköszönné. De a lakásdísszé degenerált, agyonszaporított, rejtett betegségeket hordozó yorkishrenek mondott kutyák már nem biztos, így ez esetben megnézetném alaposan állatorvossal.
8/13 anonim válasza:
A mi szapis mentett Jrtnk simán bírná. Csak látod rajta, hogy egy háztömbtől kiszakad a tüdeje, vagy még ugrándozik!
9/13 anonim válasza:
Egy yorkit vihetsz magaddal. Egy yorkinak csúfolt valamit már nem biztos. Szörnyű mennyi tacskó méretű, ronda yorkie korcs van. Ég és föld a különbség fajtatiszta és aközött, amit sokan sétáltatnak.
10/13 anonim válasza:
Simán!Mi is járunk;)
Csak fokozatosan. Először 2 km majd 5 végül 7 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!