El merjem vinni magammal a kutyusomat, vagy sem?
azért egy 10 éves tacsi még nem idős annyira :)
legyen biztosítva kullancs és szúnyog ellen, illetve szerintem ajánlatos kisebb pihenőket beiktatni az útba, egyébként erről tök jó tippeket lehet találni a neten
érezzétek jól magatokat :)
Szerintem sem annyira öreg, hogy gond lenne. A németjuhászunk 10 éves lesz, de még nem látszik rajta az öregség. Az unokatesómék tacsija 20 felett volt.
Ha nincs rendes kerítés, akkor viszont bent tartanám magunk közt, nehogy haza akarjon szökni.
Sajnos ebben a korban ötletem sincs. Bár szerintem intelligens annyira hogy nem fog, ha időben kiviszed.:)
Nekünk volt egy kinti berni pásztorunk, sosem volt lakásban, és az utolsó hónapjaiban az ajtó előtt a lépcsőn volt ruhán, mert le voltak a hátsó lábai bénulva. Akkor jöttünk rá, hogy nem hajlandó oda csinálni, mindig levonszolta magát ha dolga volt. Aztán vittük vissza.
nem hinném, hogy szánt szándékkal akármit lepisilne
egy műtét után mi behoztuk a laskába az akkor 7 éves kutyusomat, több napig bent volt, és kerti kutya létére tudta, hogy csak kint szabad pisilni
persze, voltak balesetek, mire megértettük egymás jelzését, de az elenyésző volt, mert 5 perc alatt fel lehet takarítani
Kerti kutyák alapjáraton szobatiszták max 1-2 baleset lehet.Mivel ők megszokták,hogy kint van pisi.
Lefekvés előtt vigyétek ki végezze el a dolgát azért. Aztán reggel első legyen ébredés után kiengedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!