A kutyusomat le lehet vinni mielött meg kapta a kötelező oltásait?
Szobakutya
Lécci normális válaszokat!
Köszi
sajnos nem lehet, illetve nem sajnos nagyon helyes!
sőt az állatorvosom azt mondja, hogy ameddig nincsenek meg az oltások, rajtatok sem ejthet vérző sebet sem, szóval azzal is vigyázzatok:)
22L
A szocializáció fontosabb...(nekem)
DE! az már látszik a kérdéseden is,hogy tipikus ölebgazdi vagy,úgyhogy feleslegesen vinnéd le az oltások előtt a szocializáció miatt,mert úgy sem engednéd oda senkihez.Úgy meg felesleges...
Szóval szerintem várd meg az oltásokat.
3dik válaszolónak.
a szocializációt 3hónapos kor után is elkezdheted miután megkapta a védőoltásokat.
attól hogy öleb miért ne mehetne a többi kutya közé??
egy csomó öleb kutya játszik a többiekkel,bichonok,westik, nem értem miért lenne feltétel hogy öleb e vagy vadászkutya hogy lemehessen védőoltás nélkül...
negyediknek:
Persze,hogy játszhatna öleb létére is...Sőt,az lenne a helyes.De nálunk pl szó szerint minden ölebet gyorsan ölbe vesznek,ha 50 méteres körzetben meglátnak egy másik kutyát.És nekem a kérdezőről is ez a stílus jött le.
Persze,a szocializációt el lehet kezdeni 3 hónapos kortól is..De a legfontosabb szakasz pont hogy 6hetes kortól 12 hónapos korig tart...
20:30
te egy nagyon felelőtlen gazdi vagy:S:S örülj, hogy nem lett baja a kiskutyádnak!!!
mi az, hogy szöveg?? te talán jobban értesz hozzá mint az állatorvos? Minden felelősségteljes orvos azt mondja, oltásai előtt NE vidd ki!!!
Kedveském, te csak ne mond meg nekem egy internetes oldal alapján, hogy én mennyire vagyok felelősségteljes, vagy mennyire nem:)
Én ezt vallom, le is vittem, most is levinném, nem igazán érint meg, hogy te mit gondolsz ezzel kapcsolatban. Engem nem érdekel, hogy a te kutyád lejárt- e és nem mondok rád jelzőket, pedig tudnék hidd el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!