Ártok azzal a kutyámnak, ha mindenhova magammal viszem?
Figyelt kérdés
Egy éve befogadott kutya, én vagyok már a harmadik gazdija. A barátomnak is van egy kutyája és nagyon jól kijönnek, játszanak, szuperül elvannak. Így amikor átmegyek a barátomhoz, akár több napra is, mindig viszem magammal. De van amikor hazamegyünk és akkor ott vagyunk pár napot. És olvastam, hogy a kutyák a rendszerességet, a beállt napirendet szeretik. Viszont így kicsit össze-vissza vagyunk. Ártok ezzel a kutyámnak, hogy hol itt vagyunk, hol amott?2017. febr. 10. 18:40
1/5 anonim válasza:
Nem artassz.
Neki sokkal jobb veled mintha otthon ülne.
A macskák helyhez kötöttek, a kutyák pedig a gazdajukhoz.
2/5 bollocks válasza:
A kutya elsősorban a gazdájához ragaszkodik, szóval jó, hogy viszed magaddal.
3/5 anonim válasza:
Jó, ha viszed magaddal. Attól még lehet beállt napirendje, ez nem helyfüggő.
4/5 anonim válasza:
A leheto legjobb neki igy:)
Olyan jo erzes volt ezt olvasni, mikozban itt szuszog mellettem a ket kutyusom
Biztos nagyon boldog a tied is!
5/5 anonim válasza:
Nem ártasz,pár napig legalább pezsgés lesz neki ha meg sokat vagy barátodnál akkor a kutyus második otthonnak fogja érezni. Nálunk a mamáéknál vannak így,nyáron sokat vagyunk fent,mivel kertesben laknak van medence és majdnem minden délután,hétvégén fent vagyunk. KUtyák már tudják hol a víz,meg mi merre, teljesen otthonosan mozognak.Persze a fő,hogy mi is ott vagyunk :)
imádnak a gazdájukkal lenni, lehettek egy lakatlan szigeten is a kutyád akkor is élvezni fogja,hogy veled lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!