A kutyámnak egy egész érdekes evési szokását figyeltem meg. Mit gondoltok miért csinálja ezt?
Megfigyeltem, hogy amikor szárazat adok neki, minden fajtát csak az elején fogyaszt lelkesedéssel, amíg új, utána kéreti magát, vagy nem akarja (olyankor nem kap mást sem). De most találtam egy jó összetételűt, ami tetszik a Premiere tápot és abból bevásároltam 3 db 1 kilós zacskóval.
Szárazat kézből eszik a házban (kinti-benti kutya). Ez nem gond, nagyon szeretem így etetni, viszont most vagyunk a kéretős-fanyalgós fázisban. Ha egyedül vagyunk, akkor nem eszi vagy csak keveset. Viszont amikor eljön a legjobb barátnőm, akivel jóban van (mert amúgy nem túl barátságos kutya), és ugyanúgy etetem úgy eszi, mint az angyal ugyanazt!
Röviden: amikor ketten egyedül vagyunk és tartom a tenyeremben akkor fanyalog, amikor itt a barátnőm, akkor falja (az én tenyeremből is és az övéből is)!
Nem értem, de meg akarom érteni miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!