Milyen papirok kellenek ahhoz, hogy kiskutyákat vigyek külföldre eladásra?
Milyen tenyésztőket szeretnél keresni? Akik megveszik a kölyköket?
Egyébiránt export tk. kell a kölyköknek, chip, útlevél.
De a MEOEnél meg tudják mondani ennek a menetét.
(Én csak külföldről hoztam be kutyát)
Tenyésztő NEM ad el neked kölyköt, főleg nem azért hogy kividd őket külföldre, és ki tudja kinek , minek , vagy mire eladd !
Útlevél, Chipp , és vagy átengedik őket a határon vagy nem !
Egy helybéli szaporító 5 kölykét küldték vissza , mert az orvos( a határon) nem találta őket egészségesnek !
"jó tenyésztő nem ad exportra kiskutyákat."
Ez hülyeség. A jó tenyésztőknek a kutyái szinte csak külföldre mennek. Ismerek olyan tenyésztőt aki nem is szívesen ad el Magyarországon kutyát.
Valóban van sok olyan tenyésztő aki nem ad el Magyar Országra kiskutyákat, és teljesen megérthető ez !
Viszont ő nem ad el egész alom kiskutyákat , hogy aztán kamionnal vigyék ki őket, megenni, vagy kisérleteni, hanem azért mert mivel mi is veszük külföldről kutyákat, hogy legyen idegen kan vagy szuka, ők szintén azért adják őet el , nem azért hogy valaki keressen rajtuk egy halom pénzt!! Verésben én is segétöklöt nyújtok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!