Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Úgy hallottam, hogy a chipezés...

Úgy hallottam, hogy a chipezés Júliustól kötelező lesz a kutyáknál. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Tényleg így van? a Chipezés mennyibe kerül?
2010. máj. 10. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
(kölyök)kutyáknak lesz kötelező, ha új gazdához kerülnek
2010. máj. 10. 22:57
 12/15 Akiteki ***** válasza:

Nem csak a kölyökkutyáknak, de a felnőtteknek is. Gazdaváltás esetén.

[link]

2010. máj. 11. 09:21
 13/15 Akiteki ***** válasza:
ja, 1 § (2) bekezdésnél keresd
2010. máj. 11. 09:22
 14/15 anonim ***** válasza:

én nem chipeztetem be, értelmét sem látom, nem érdekel a törvény sem. Hatvan utcára mi soha többé nem megyünk, annyira csak a haszonra mennek, vidd másik dokihoz, és hamar meglátod a különbséget. sajnos én is csak nemrég jöttem rá:S

bár vhol előtte is sejtettem..

na igen, az öreg nénis dolog is érdekes. ebben is egyet értek.

2010. máj. 11. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nemrég találtam egy kutyát. Az lett volna a második dolgom, hogy viszem az állatorvoshoz, hogy nézze meg a chipjét, mert biléta nem volt a nyakában. Idáig már nem jutottunk el, mert előbb felhívtam a menhelyet, hogy nem keresnek-e egy kaukázusi juhászkutyát. És kerestek. 5 perc múlva megvolt a gazdája. De teszemazt, ha egy általam nem ismert szobacirkáló fajta, vagy meghatározhatatlan keverék lett volna, vagy csak egyszerűen a gazdája még nem jelentete volna be az eltűnését, akkor a chip lett volna ez egyetlen esély. Mellesleg utólag kiderült, hogy az sem volt benne. Kell az a chip, higgyétek el!
2010. máj. 11. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!