Kötelező az AFP vizsgálat? Hallottam róla sokat, a megbízhatóságáról, elavultságáról. Mi van akkor, ha én nem szeretném?
Egyszer már feltettem ezt a kérdést, kb. tíz perce, remélem nem jelenik meg kétszer :)
Az AFP vizsgálattal kapcsolatosan, hallottam, hogy eléggé megbízhatatlan eredmény is ki szokott jönni, ami feleslegsen izgatja a kismamát. Ezt szeretném elkerülni, ezért tettem fel a kérdésemet.
Köszönöm
Ha a 12.heti genetikai uh-nál integrált tesztet csinálnak (sajnos fizetős, 15 000 Ft), akkor nem kell AFP-re menned.
Hétfőn mondta a védőnőm, hogy mivel nekem a jövő héten az integrált lesz, nem kell AFP.
Mikor voltál először védőnőnél elvileg alá kellett írnod egy együttműködő nyilatkozatot, ami tartalmazta a kötelező vizsgálatokat, amin részt kell venned. Ebben az AFP is benne van. De valóban menj el, aztán ne is foglalkozz vele.
Nekem is rossz eredményem volt, fel is idegesítettem magam, aztán 2 genetikai UH sem talált semmit és most is szépen fejlődő nagy Babát várunk.
34 heteske
Hát ez az, annyi ilyen esetről hallottam már, hogy rossz eredmény jött kis és egészséges baba született. Még a védőnőmnek is.
De hát ha kötelező, akkor megyek, nincs mese.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!