:)
nem harci, ez helytelen kifejezés. örző védő.:)
Aranyosnak aranyos, mint minden kutya. Az, hogy fajtatiszta e: ha nincs törzskönyve, keveréknek minősül. Viszont nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy MINŐSÉGI kutya NEM! 10-20-30 ezer Ft-ba kerül, hanem ennek többszörösébe!!!! NE támogasd Te sem a szaporítókat. Egyrészt: ártasz a fajtának, másrészt lehet,hogy "spórolsz" a kutyus megvételi árán, de a későbbiekben, lehet, hogy többszörösét hagyod az állatorvosnál, mint amennyiért egy minőségi kutyust is vehettél volna, amire a tenyésztő garanciát vállal.
A hirdetés alapján én nem venném meg a kiskutyát, mert ez bizony egy szaporító. A helyedben inkább spórolnék, és normális, megbízható helyről vennék kutyát. Én is így csináltam, elmentem dolgozni (diákmunka), hogy megvegyem az első kutyám.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:30
De értsátek már meg h a tk nem a verseny miatt kell !!! Ismerősöm is szaporítótól vette a staffját anno 25e ft -ért és mnost immungynege a kutyája eddig az árának a 6x sát költötték rá és még nincs rendben ígysem ja és csak 10 hónapos a kutyája.
Am a staffi eredetileg harci kutya , de egyáltalán nem agresszív ha nevelve és szocializálva van kis korától kezdve.
NE VEDD MEG EZT A KUTYUST HA EZEN TÖRÖD A FEJEDE , MERT A VÉTELÁR SOKSZOROSÁT FOGOD RÁKÖLTENI , ÉS NE TÁMOGASSUK A SZAPORÍTÓKAT HA LEHET !
Ha valaki nem érti minek a tk akkor itt 1 link olcasd végig: [link]
ajánlott részek :
-Olcsó kutya,többe kerül???
-Miért kell a törzskönyv?
-Szaporító vagy Tenyésztő???
ezeket mindenféleképp olvasd el ha a többit nem is zseretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!