Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a kiskutya aranyos vagy csúnyácska?

Figyelt kérdés

Anyukám nem engedi,hogy elhozzam mert szerinte csúnyácska de szerintem pedig nagyon aranyos :)

14/L

[link]

2010. máj. 9. 21:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tunder :) Attol, hogy nem fajtatiszta, meg lehet aranyos. Menhelyrol hoznad el ?
2010. máj. 9. 21:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
aranyos, bár nem szeretem annyira az ilyen kinézetűeket, viszont azt magyarázd el anyukádnak ,h nem külső alapján választ az ember kutyát, nem feltétlenül. téged sem dob ki, ha nem vagy olyan szép mint amilyet szeretett volna nem?
2010. máj. 9. 21:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem aranyos,nem csúnyácska.
2010. máj. 9. 21:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó..,nem az a kimondott szép kutyus,de aranyos!!;)
 5/15 anonim válasza:
100%
Számomra minden kutya aranyos. Nagy állat barát vagyok. látom rajta, hogy kicsit sovány. Lehet ezért nem tetszik anyukádnak. Mond neki, hogy ezen lehet segíteni. Nem csak a drága kutyák a szépek. Ő is kutya.Szeretetre méltó, és biztos hű barát lenne. Győzd meg. Neki is jár egy esély. ;)
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon aranyos :)
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

aranyosan csúnyácska:)

aranyos egyébként, a szeme főleg:) kinek mi a szép, relatív:)

ha meglátod és érzed azt a bizonyos "nekem lett teremtve, rá vártam eddig" típusú érzést, akkor szerintem Ő lesz az igazi:))

2010. máj. 9. 21:55
 8/15 anonim ***** válasza:

Ránéztem, és az jutott rögtön eszembe: tündéri!

Látszik a kis pofiján, hogy huncut, imádnivaló kis állat.

Az én cicámra sokan azt mondják, csúnyácska. De én annyira imádom, nekem ő a legszebb, mert "ismerem", hogy mennyire jófej. Szerintem ez a kis kutyus is tök jófej lehet! És szerintem nem csúnya, kutyakinézetű.

2010. máj. 9. 22:01
 9/15 anonim ***** válasza:

Jaj de aranyos, és olyan szomorú pillantású!

Egy kutyus attól lesz szép és barátságos, hogy szereted. Ha szereted, szépnek is fogod látni, és anyukád is így lesz ezzel, ha megszokta. Lehet, az aranyos pózaival, allűrjeivel mindent meg fog tenni, hogy bepuncsolja magát anyukádnál. Ha egyéb kifogása nincs anyukádnak, mondd, hogy elfér nálatok, és ha kajához jut, majd kigömbölyödik, és szép, csillogó lesz a szőre, sokkal pofásabb lesz, mit most.

Nem is fog túl nagyra sem nőni (jól gondolom, hogy foxi keverék?), ráadásul a kutya mindent megeszik, nem megy kárba a maradék sem, és ha kutyatáppal kevered, hozzájut a vitaminokhoz is.

Ha menhelyről hoznád ki, mondd anyukádnak, hogy meg akarod menteni az altatástól, nagy jót tennétek vele (ez igaz is)!

2010. máj. 9. 22:33
 10/15 Winner of Royal Hill ***** válasza:
29%
Nagyon aranyos,vizont szerintem borzasztóan csúnya szegény. Ennek ellenére jópofa kutyának tűnik.
2010. máj. 9. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!