Szerintetek milyen ez a kiskutya aranyos vagy csúnyácska?
Anyukám nem engedi,hogy elhozzam mert szerinte csúnyácska de szerintem pedig nagyon aranyos :)
14/L
aranyosan csúnyácska:)
aranyos egyébként, a szeme főleg:) kinek mi a szép, relatív:)
ha meglátod és érzed azt a bizonyos "nekem lett teremtve, rá vártam eddig" típusú érzést, akkor szerintem Ő lesz az igazi:))
Ránéztem, és az jutott rögtön eszembe: tündéri!
Látszik a kis pofiján, hogy huncut, imádnivaló kis állat.
Az én cicámra sokan azt mondják, csúnyácska. De én annyira imádom, nekem ő a legszebb, mert "ismerem", hogy mennyire jófej. Szerintem ez a kis kutyus is tök jófej lehet! És szerintem nem csúnya, kutyakinézetű.
Jaj de aranyos, és olyan szomorú pillantású!
Egy kutyus attól lesz szép és barátságos, hogy szereted. Ha szereted, szépnek is fogod látni, és anyukád is így lesz ezzel, ha megszokta. Lehet, az aranyos pózaival, allűrjeivel mindent meg fog tenni, hogy bepuncsolja magát anyukádnál. Ha egyéb kifogása nincs anyukádnak, mondd, hogy elfér nálatok, és ha kajához jut, majd kigömbölyödik, és szép, csillogó lesz a szőre, sokkal pofásabb lesz, mit most.
Nem is fog túl nagyra sem nőni (jól gondolom, hogy foxi keverék?), ráadásul a kutya mindent megeszik, nem megy kárba a maradék sem, és ha kutyatáppal kevered, hozzájut a vitaminokhoz is.
Ha menhelyről hoznád ki, mondd anyukádnak, hogy meg akarod menteni az altatástól, nagy jót tennétek vele (ez igaz is)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!