Szerintetek aranyos kutyusom van? ( kép lent)
Ő itt az én Bichon Havanese kutyusom.
Nincs TK-ja . Szuka kutyus. (:
Áprilisban lesz 2 éves , egészséges és okos.
Mit gondoltok , ti elfogadnátok egy ilyen kutyust ?
Szerintetek aranyos a kutyusom?
Első . Képzeld el -.-
Többiek : Köszi . (: A havanese különben a legnagyobb bichon.
aranyos nagyon :)bár régebben ami volt havanese-ünk és elég sok jó helyről származó havanese-t ismerek és ők egy kicsit máshogy néztek ki,nekem ez a kutyus egy máltaira jobban hasonlít..nekünk is van egy másik havanese-ünk 6 hónapos lesz és egy 9 éves bichon frise-ünk
itt egy kép róluk: (barna havanese, a másik frise)
nekem a szoba kutyák közül csak ez a két fajta jöhet szóba :)
elso valaszolo!Szerinted mi?!Urleny?!
Amugy en szivesen elfogadnam !nagyon aranyos!mondjuk nekem meg sosem volt kis termetu kutyam!egyszer volt egyszerre 2 huskynk aztan egy lablado aztan egy border collienk es most van egy nemet juhasznom!
Egyáltalán nem hasonlít máltaira . Max az első képen.
Szofinak igaz hogy nincsen törzskönyve mert nem tenésztőtől vettük . De nem is szaporítótól.
Az anyukájának volt TK-ja és őt is megnézhettük a TK-ját is megnéztük az apuka is ott volt és annak is volt TK-ja.
A havanese minta példánya a mi Szofink.
A máltai 1részt kisebb és nem ilyen a bundája hanem lapos -.-
Ja és Szofikámnak a nagynénijét is ismerjük mellettünk laknak , még a nagymamájával is találkoztunk.
Különben élőben teljesen más ezek a képek régen készültek.
Most így néz ki :
NEM MÁLTAI !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!