Nem eszi meg olyan nagy szeretettel a száraz tápot a 3 hónapos kutyusom. Mit tegyek?
Azt javaslom, hogy ne legyen előtte egész nap a kaja.
Egy ilyen kiskutyának még napi 3-4x kell ennie, ennyiszer tegyétek elé a kaját, 10-15 perc után vegyétek el előle.
Ha rájön, hogy nem ér rá egész nap tötymörögni, meg fogja enni.
Milyen száraztáppal etetitek?
Én a Happy dogot vagy az Acanát ajánlom!
Kutyája válogatja, hogy mire érzékeny a pocija...
Én is a Happy Dogot ajánlom, azzal etetek, nagyon jó minőségű táp.
Konzervvel én nem etetnék, nagy része víz. Ízre persze, hogy jobb a kutyusoknak, naná, hogy az kéne neki :)
Maradj a száraztápnál (ha úgy érzed, hogy találsz jobbat, akkor válts), de ha elégedett vagy ezzel a táppal, akkor pusztán azért, mert hátha a másik táp jobban ízlik neki, azért nem szabad váltani, mert válogatós lesz a kutyus, mint ahogy most is kezd már az lenni.
3 részre oszd el a napi adagját, ha gondolod, öntsd le vízzel (én még áztatom a mai napig az enyémnek - 4 hónapos -, persze nem pépesre) és ahogy előttem is írták, ha nem eszi meg, 15-20 perc múlva vedd el előle. Megtanulja értékelni az ételt!
Amúgy milyen fajta kutyusról van szó?
A helyedben váltanék Happy Dogra :)
Nem a válogatósság miatt, hanem a fajta miatt. Sokkal jobb nekik a Happy Dog táp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!