Mennyire van Norwich, Norfolk terrier magyarországo?
Figyelt kérdés
Hiába kerestem kenneleket, találtam is mindkettő fajtában pár honlapot magyart, de vagy rosszak, vagy nincs feltöltve, vagy nincs elérhetőség és kutyáink címszó alatt semmi? Miért? Pedig van itthon?!2010. máj. 9. 12:45
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
ja és amkiskutyák menüpontban olvasható: Minden kiskutya származási lappal, mikro chippel ellátva, három oltással, és féreghajtással kerül az új gazdihoz.
REmélem segíthettem =)
3/3 anonim válasza:
Szia, én ballagásomra kaptam egy norwich terriert szüleimtől, valahonnan Hatvan környékéről. Többet sajnos nem tudok, egy ismerősünk talált rá valahogy, esetleg megpróbálhatok utánakérdezni ha még gondolod.
Egyébként én csak hobbicélra kaptam, nem tervezünk versenyeket meg etnyésztést sem úgyhogy törzskönyvet meg hasonlókat nem is kértünk hozzá, pedig ő is tenyészetből származik.
De igazad van szinte lehetetlen infót találni róluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!