Segítség, anyukám nem ért a kutyákhoz?
Nálunk apa vett egy jack russellt, kezdetekben még foglalkozott is vele, nagyon minimálisan.
Miután a szüleim elváltak, apám teljesen megváltozott, rendmániás lett és most már abszolút nem foglalkozik a kutyával.
A kutya összes költségét én fedezem, abból a pénzből, amit anya küld havonta és minden nap én foglalkozom vele 2-3 órát, suli mellett. Néha iszonyúan ki tud akasztani, mert ugye mégiscsak egy terrier, de a végén rájövök, hogy nagyon szeretem és vele nem fogom azt csinálni amit velem műveltek. De meg kell hagyni, hogy jobban örültem volna, ha pl egy mudit vesz magának az apám.
Apa szerencsére nem bántja a kutyát, csak mindig megjegyzéseket tesz, h hullik a szőre, mindig láb alatt van és behozza a sarat.
Sajnos nem igazán tudsz a helyzettel mit kezdeni, ha nincs pénz, akkor nincs pénz, hiába akarjuk, hogy legyen... és lehet, hogy tényleg ez a probléma és ezért ilyen stresszes anyukád.
Ő nem igazán fog megváltozni, nézz a kutyákról videókat a neten és olvass utána az esetleges problémáknak és próbáld meg kijavítani őket a saját szakálladra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!