Nem engedi meg anyukám a kutyát, mit tehetnék?
Nagyon régóta (kb.10 éve könyörgök a kutyusért) azóta már született 2 tesóm is,nagyon szeretnék ők is..Lakásban lakunk, én nagyon felelősségteljes vagyok,volt már tengerimalacunk is(tudom egy kutya sokkal másab,felvagyok rá készülve)de egy rossz szó és panasz nélkül mindent megcsináltam körülötte is..Meg kitűnőtanuló vagyok,sokat vigyázok a tesóimra. Apukám azt mondta,hogy ha elköltözünk egy nagyobb lakásba akkor ő megengedi a kutyát(kb.tavasz végén költözünk ami ugye pont jó a nyári szünet és az összeszokás miatt).De édesanyám még mindig nem engedi meg?Azt mondja,nem akar még egy gondot magának,pedig a tesóm és én is tudnánk gondozni,apa is szívesen elkutyázgatna;de anya nem szereti a kutyákat..
Mondtam,hogy napközben az én szobámba lenne,meg egy menhelyi kiskeverék kell nekem nem egy több 100ezres fajtatiszta kutya.Mire én elköltözöm a kistesóim már simán tudják majd gondozni.
Van valakinek valmi ötlete,bármi jól jön,köszönöm!
15/l
"Mire én elköltözöm a kistesóim már simán tudják majd gondozni. "
Nah ezért nem lehet...
Én a helyedben hanyagolnám ezt a témát addig, míg elköltöztök. Utána megint megkérdezheted, de ha nem akarja, akkor miért akarod ennyire erőltetni? Értem hogy szeretnéd, de Anyukádnak biztos van rá egy jó oka, hogy miért nem akar kutyát.
Lehet fél tőlük?
Köszönöm szépen a válaszokat!
#2-es teljesen tisztában vagyok vele;reggel egy 30 perces séta lenne,délután és este hosszabb játékkal egybekötve.
Tavaly nyáron délután és este én sétáltattam nagynénim kutyusát.
#4-es
Nem fél a kutyáktól,kutya mellett nőtt fel.A szülei állatorvosok,meg keresztapum is.Mondjuk a tengeri malaccal is az volt,hogy nem akarta ;de aztán már szinte ragaszkodott hozzá és beszélt hozzá,szeretgette..A kutyussal is ez lenne szerintem :)
Kedves utolsó válaszoló!
Magamnak szeretném a kutyust,de ők is szeretnék(a tesók)
Meg a kollégiumba nem hinném,hogy magammal vihetném a kutyát
Már gimis vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!