Szerintetek melyik a legszebb, és a legcsúnyább kutyafajta?
Figyelt kérdés
Szerintem a legszebb a Shetlandi juhászkutya, a legsúnyább meg a Kínai meztelen kutya2017. febr. 4. 22:13
21/24 anonim válasza:
Igen a pit az ronda meg a staff (de amugy a pit es a staff ugyan olyanok)
Legszebb: rottweiler border collie 😍
22/24 anonim válasza:
Tudom, hülyeség ízlés dolgán vitázni. De utolsó kettő, nézzétek meg ezt a képet:
Hogy lehet ezekre a kutyákra azt mondani, hogy rondák?
23/24 anonim válasza:
Nekem a legszebb kutya az ABPT(amerikai pitbull terrier) a legcsúnyább kutya a komondor a pumi meg a puli meg a tacskó,ezek nekünk nagyon nem tetszenek de azért valamilyen módon valakinek kicsit szép:D
24/24 anonim válasza:
Huh nehéz valasztani hogy melyik a legszebb kutya fajta nagyon sok van *-* csúnya kutya számomra nem létezik max nem azt mondom rá hogy a világ legszebb kutyusa de az is a maga mondján szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!