Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik a legszebb,...

Szerintetek melyik a legszebb, és a legcsúnyább kutyafajta?

Figyelt kérdés
Szerintem a legszebb a Shetlandi juhászkutya, a legsúnyább meg a Kínai meztelen kutya
2017. febr. 4. 22:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok szép fajta van ami tetszik, tetszik egy szép jó genetikájú (ó-)németjuhász; de ha már itt vagyunk, az amerikai-kanadai fehérjuci is tetszik, illetve a dalmata.

Szerintem a Rottweiler is szép, csak más kategória.

Csúnyának találom az angol bulldogot, illetve szépnek még a Coton de Tuleart, és általában a Bishonok családjába tartozóakat. A Tibeti Masztiff és a Husky is nagyon szép tud lenni, de csak bizonyos színváltozatuk tetszik. Mániám, hogy a husky esetében a bunda változata (például barna - fehér) ugyanolyan árnyalatú legyen mint az orr, és a szem színe. Na nekem az a legszebb husky. A Tibeti masztiffnál ritka ezüst színt preferálok.

A goldenek is csodaszépek.

Más kutyákat az ember a jellemükért szeret, a kuvaszt az emberszeretete miatt.

2017. febr. 5. 02:52
 12/24 anonim ***** válasza:
84%

Legszebb számomra: dobermann.

Legcsúnyább: mopsz, angol bulldog.

2017. febr. 5. 08:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Én bolondulok a kutyákért, valahogy még egy kutyára se tudtam volna azt mondani, hogy legcsúnyább. Vannak csúnyácska kutyák (most a kérdés kedvéért gugliztam:

[link]

nos, hát igen, eléggé kicseszett velük a természet, de még ennek ellenére is simán megbabusgatnám őket. Én már csak ilyen vagyok.

És akik nekem a legjobban tetszenek: a komondor és puli nagy kedvenc, valamint a közép-ázsiai (imádom, amilyen tekintélyt parancsoló az egész kutya) és a nápolyi masztiff tetszik legjobban!

Egyébként otthon egy közepes snaci keverék vár, imádom! :)

2017. febr. 7. 14:11
 14/24 Bereczki Alex ***** válasza:
35%
Legszebb: kaukázusi,berni pásztor,németjuhász,szamolyéd,labrador legcsúnyább:boxer fúj még kimondani is undorító 😣😣😣
2017. febr. 7. 20:24
 15/24 anonim ***** válasza:
Legszebb számomra a Magyar Vizsla, Német juhász, és a Dobermann :) A legcsúnyább nekem is a kínai meztelen kutya, és ezek a kis ölebek, szerintem nem szépek, de a szépség relatív fogalom :)
2017. febr. 9. 21:45
 16/24 anonim ***** válasza:

# 14-es, azért ez a "fúj még kimondani is undorító" egy kicsit sok. Nem gondolod? :)

Egy boxeres gazdi

2017. febr. 9. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:

Kutyaimádó vagyok, szóval nehéz döntés. Minden kutyában van valami szép.. és gyönyörű. Minden kutya lehet szép, ha ápolt és jól van tartva. Minden kutya kikupálódhat, kivirulhat, ha szeretik.

Személy szerint amelyik nekem nem tetszik külsőre, vagy inkább úgy mondanám ijesztő számomra, azok a bullfogok és hasonló nyomott orrú, nyáladzós, röfögős kutyák.

2017. márc. 11. 19:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Elősö vagyok, bocsi: bulldogok***
2017. márc. 11. 19:30
 19/24 anonim ***** válasza:

Legszebb: szibériai husky, németjuhász, és egy FIKTÍV(kitalált) fajta, a Fitzdog.

Legcsúnyább: Meztelenkutya, vágott fülű staffordshire terrier(Vágatlan füllel tetszik a stafford, de vágottal nem annyira.)

2017. máj. 22. 16:01
 20/24 anonim ***** válasza:

Legszebb : rottweiler boxer

Legcsúnyább: pitbull (mivel kb ugy nez ki mint egy diszno es tul van izmositva)

2017. dec. 29. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!