Van 7 db 5 hetes kutyánk,8 hetesen adhatom csak el?
Figyelt kérdés
És még azt szerettem volna,hogy mennyiért adhatjuk?
Anyja apja törzskönyves.
240-260 ezerért vettük őket, de a kicsik ugye nem törzskönyvesek.
Nem kérek szaporítós válaszokat, az apa már ivartalanítva van, az anya is kilesz, de már 1-2 hete volt hátra a fialásig amikor észrevettük. Az állatorvos nem vállalta már.
2017. jan. 29. 17:39
11/18 anonim válasza:
7-es vagyok elmagyaráznátok, hogy miért lettem lepontozva??? Mi roszatt írtam?
12/18 anonim válasza:
A kölykök keverékek, nem lehet tudni milyen egészségűek, hisz a szülőknek nincs eü szűrésük, és már bocs, de azt sem, hogy kik a szülők. Attól, hogy te azt mondod, hogy tk-esek, nem tudod ezt igazolni. Lehetnem beltenyésztettek is. Úgyhogy keverék, szaporított kutyákat ingyen add el, szerződéssel, a szükséges orvosi ellátások után. És reménykedj, hogy nem szaporítanak velük tovább. Neked pedig gratulálok a felelősség tudatodhoz...
13/18 A kérdező kommentje:
50-ért viszik mindet.
Köszi a segítséget!
2017. febr. 1. 12:52
14/18 anonim válasza:
Ezek után nehéz elhinni, hogy véletlen alom és nem pénszerzésért csináltad az egészet. Te sem vagy jobb, mint a nagyüzemű szaporítók. Keverékeket gyártasz eü szűrések és garancia nélkül, hogy legyen egy kis plusz pénzed.
15/18 A kérdező kommentje:
Vemhes táp, 2 ivartalanítás, a kicsiknek táp,7x2 oltás,féregírtó,7 chip. Az orvosnak amit adtunk.
Számolj!
2017. febr. 1. 13:20
16/18 anonim válasza:
Az etetés és az orvosi ellátás alap, ha már miattad megszülettek. Lettél volna felelősebb gazda, ne akarnál a kutyádból megélni. Ezeket nem is értem miért írtad ki, kedves kérdező. De keverékekért elkérsz 50.000 ft-ot.
17/18 anonim válasza:
A 2 ivartalanítás hogy jön ide? Miért kellene azt másnak kifizetnie neked? A kölykök oltásait egyenként számold ne egy kölyökre 7 oltást...
18/18 anonim válasza:
én számolok de ez még így sem jön ki kölykönként 50K forintra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!