Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van 7 db 5 hetes kutyánk,8...

Van 7 db 5 hetes kutyánk,8 hetesen adhatom csak el?

Figyelt kérdés

És még azt szerettem volna,hogy mennyiért adhatjuk?

Anyja apja törzskönyves.

240-260 ezerért vettük őket, de a kicsik ugye nem törzskönyvesek.

Nem kérek szaporítós válaszokat, az apa már ivartalanítva van, az anya is kilesz, de már 1-2 hete volt hátra a fialásig amikor észrevettük. Az állatorvos nem vállalta már.

2017. jan. 29. 17:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
7-es vagyok elmagyaráznátok, hogy miért lettem lepontozva??? Mi roszatt írtam?
2017. jan. 29. 20:16
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
A kölykök keverékek, nem lehet tudni milyen egészségűek, hisz a szülőknek nincs eü szűrésük, és már bocs, de azt sem, hogy kik a szülők. Attól, hogy te azt mondod, hogy tk-esek, nem tudod ezt igazolni. Lehetnem beltenyésztettek is. Úgyhogy keverék, szaporított kutyákat ingyen add el, szerződéssel, a szükséges orvosi ellátások után. És reménykedj, hogy nem szaporítanak velük tovább. Neked pedig gratulálok a felelősség tudatodhoz...
2017. jan. 30. 13:32
 13/18 A kérdező kommentje:

50-ért viszik mindet.

Köszi a segítséget!

2017. febr. 1. 12:52
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
Ezek után nehéz elhinni, hogy véletlen alom és nem pénszerzésért csináltad az egészet. Te sem vagy jobb, mint a nagyüzemű szaporítók. Keverékeket gyártasz eü szűrések és garancia nélkül, hogy legyen egy kis plusz pénzed.
2017. febr. 1. 13:03
 15/18 A kérdező kommentje:

Vemhes táp, 2 ivartalanítás, a kicsiknek táp,7x2 oltás,féregírtó,7 chip. Az orvosnak amit adtunk.

Számolj!

2017. febr. 1. 13:20
 16/18 anonim ***** válasza:
95%
Az etetés és az orvosi ellátás alap, ha már miattad megszülettek. Lettél volna felelősebb gazda, ne akarnál a kutyádból megélni. Ezeket nem is értem miért írtad ki, kedves kérdező. De keverékekért elkérsz 50.000 ft-ot.
2017. febr. 1. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
A 2 ivartalanítás hogy jön ide? Miért kellene azt másnak kifizetnie neked? A kölykök oltásait egyenként számold ne egy kölyökre 7 oltást...
2017. febr. 1. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:
én számolok de ez még így sem jön ki kölykönként 50K forintra
2017. febr. 1. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!