Van 7 db 5 hetes kutyánk,8 hetesen adhatom csak el?
Figyelt kérdés
És még azt szerettem volna,hogy mennyiért adhatjuk?
Anyja apja törzskönyves.
240-260 ezerért vettük őket, de a kicsik ugye nem törzskönyvesek.
Nem kérek szaporítós válaszokat, az apa már ivartalanítva van, az anya is kilesz, de már 1-2 hete volt hátra a fialásig amikor észrevettük. Az állatorvos nem vállalta már.
Megkérdezhetem hogy milyen fajtájúak? ^^ Csak mert vásárlás előtt állok és szaporítótól nem akarok venni kutyát, te pedig inkább egy figyelmetlen gazdi vagy (már Bocsi) mint szaporító. Illetve nekem nem fontos hogy tk-s kutya legyen, csak az hogy mind fizikailag mind szellemileg egészséges legyen a kutyus
2017. jan. 29. 17:50
7/18 anonim válasza:
Na pl én hamarabb vennék 2 tk-s szülőtól 20.000-ért, mint 70-ért (nem fenyeget ez a veszély, mivel 2 kutyám van tenyésztőtő és nem is tervezek ezen változtatni). Ugyanis 20000 hát besikerült alom családi környezetből a kicsik biztos szeretetben nőnek fel stb. Viszont a "kutyagyárak" pont arra az árfekvésre álltak be, amit te is írtál, ott viszont a kutyákat rosszul tartják. Annó nekünk is 2 törzsjönyves beagle-nek besikeredett egy alom mi 10000-ért adtuk el őket (zömmel ismerősnek). Ne azt lássa a vevő, hogy nyerészkedni akasz a kiskutyákon, mint a kutyagyárosok. Én 80-ért vettem tenyésztőtől törzskönyves németjuhászt. De nyilván fajtafüggő. Amúgy milyen fajta kutyák?
2017. jan. 29. 17:53
8/18 A kérdező kommentje:
Alaszkai malamut.
50ért hírdetem.
3 nak már van gazda, ők ismerősökhöz mennek.
2017. jan. 29. 17:57
9/18 anonim válasza:
ivartalanítási kötelezettséggel, kapcsolat tartással és szerződéssel add őket, hogy biztosan jó helyre kerüljenek, oltás, chip áráért reális eladni őket.
2017. jan. 29. 18:20
10/18 anonim válasza:
8 hetesen, 2 oltással és chippel. Etikus az lenne, ha ennek áráért adnád őket, mondjuk 15 ezer Ft-ért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!