Hol talalok Jack Russel kutyust tenyesztotol kb 60000ft korul? Tobb szemellyel beszeltem mar de mind 30ezer a kutyak csunyak es betegek mar 6 hetesen Ha tudtok akkor Baranya kornyeken lenne a megfelelo de ha nem akkor utazom csak talaljak egy szepet
Szia!
30 ezerért nem kapsz tenyésztőtől. Azok tenyésztőnek hazudják magukat többnyire. Akkor kaptál fajtatiszta kölyköt, ha kapsz törzskönyvet hozzá. Az elfelejtettem kiváltani, a + x ezer forintért lenne és társai hazugságok. Amúgy meg számold ki, hogy miért nem kapsz 60 ezerért kiskutyát...
A tenyésztő eteti és gondozza a kutyáit, szűrésekre jár velük, tenyészszemlére, stb. Ez mind költség. Egy szukával nem lehet minden évben lehozni egy almot 10 éven át. Aki vigyáz a kutyára, az 2 éves kora alatt és kb 8 éves kora fölött nem hoz le vele almot, és arra még szabály is van, hogy nem lehet évente, szóval szukánként 2-3 alom jön ki. Ebből lesz mondjuk 10-20 kiskutya, szorozd be, hogy szerinted mennyi egy kutyát ellátni egy életre és hogy mennyi ahhoz egy kiskutya, hogy nullára kijöjjön a biznisz.
A 30 ezres kutya úgy jön ki, hogy ész nélkül elletik szerencsétlent.
Ahogy az előző írja, keresd meg a fajtamentőket. 60.000 Ft-ér nem kapsz tenyésztőtől törzskönyves jrt-t.
A 100 e Ft a minimum, de inkább több.
Szaporítótól semmiképp ne vegyél!
Inkább gyűjts még hozzá pénzt. Addig vedd fel tenyésztőkkel a kapcsolatot és válaszd a számodra legszimpatikusabbat és meg fogod találni a kiskutyádat. Mivel remélhetőleg 15-17 évig lesz veled, várd ki az igazit :)
Tenyésztőtől vegyél, de az nem fog adni neked 60ért.
Amiket néztél az mind szaporítós kutyák, interneten keress rá, hogy jack russel kennelek és kifogja dobni a normális tenyésztőket.
Ha nincs 100 ropid, akkor fajtamentés.
Nem tudom mennyire fontos, hogy teljesen fajtatiszta legyen
Nálam van egy mentett,most egy hetes jack russel-foxi mix baba.
Tolna megye.
Ha esetleg érdekel..
Pl.: [link]
Ne apróhirdetéses oldalakon keress, hanem azt üsd be a google-ba, hogy "jack russel terrier tenyésztő" vagy "... kennel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!