Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyen időben hogy oldjátok...

Ilyen időben hogy oldjátok meg a sétát?

Figyelt kérdés
Csak mert a kutyám utálja a vizet is az esőt meg pláne és annyira sajnálom, mert máskor lenn vagyunk 1-2 órát este, most meg 10 percig se tudtunk lenn lenni, mert amikor már így esik, akkor fogja magát keres egy bokrot és bemászik alá, úgy, hogy alig lehet kiszedni... :/
2010. máj. 6. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én most fél órája jöttem haza. Az enyém kerti kutya de mindennap viszem sétálni ilyenkor kicsit rövidebb időre .De minket nem zavar az eső, persze csak ha nem szakad.
2010. máj. 6. 20:49
 12/15 Akiteki ***** válasza:
100%
Ha ennyire utálja az esőt, minek erőlteted? Elvégzi a dolgát, aztán futás fel. Majd mentek, ha felszáradt.
2010. máj. 6. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Kocsiba ül és addig megy amíg olyan helyet talál ahol nem esik? na ilyet se hallottam még. Mi sétáltunk már hóviharban, kapott el jégeső, amit fa alatt állva vártunk ki, meg zuhé is. Ezek a vicces, kalandos emlékek:) És a kutyákat nem zavarja egyáltalán. 2-nek 3 ólja van, de van hogy esőben kifekszik a fűre.
2010. máj. 7. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
10:16 pedig mentünk már nem egyszer, ha 2-3 napig szar idő volt...kirándultunk egyet, nekünk is jó volt, meg a dögiknek is :D
2010. máj. 7. 10:20
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. amúgy kistestű és emeletesben lakunk.:/ szóval muszáj levinni, de mondjuk most jó idő van szóval le is viszem és játszok vele egy jót.:) és köszönöm mindenkinek.:)
2010. máj. 7. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!