Ha futni/kocogni szoktatok, akkor ilyen időben (esik, vagy legalábbis csöpörög) hogy oldjátok meg az napi testmozgást?
Figyelt kérdés
Általában estére hagyom a mozgást, így végképp nem tudom hogy mit kezdhetnék magammal, amikor beborul és esni kezd. -.-2011. aug. 4. 20:04
1/19 anonim válasza:
én reggel és este is szoktam futni.. mondjuk ha esik akkor kihagyom..max nem eszek vacsorát.. ez nem nagy probléma egy két alkalomnál..
2/19 A kérdező kommentje:
1-2 alkalommal tényleg nem, csak az a baj, hogy egész héten, sőt egész nyáron ilyen szeszélyes az időjárás. Elhatároztam hogy ma húúú de jót fogok futni, erre amikor felöltöztem és kiléptem az ajtón: esik. -.- megint kénytelen leszek béres alexandrázni. -.-
2011. aug. 4. 20:11
4/19 anonim válasza:
ahh béres alexandrás lemezek nagyon szarok>< igaz h a norbisok azok meg ducisok.. de vékonyabbaknak is sokkal hatásosabb.. ot nem végig fekszel sé a lábadat emelgeted mint eme két szépséges nő lemezeiben..
5/19 bix válasza:
én vagyok olyan fanatikus hogy kétpulcsi hosszúnadrág aztán hajrá. télen ugyanez. felöltözök aztán eshet a hó vagy fagyhat.
6/19 anonim válasza:
Nem bix. :DDD Én is elmentem ma futni. :D igaz, kevesebb ideig mint amit terveztem (nem tudtam, h ma esni fog. -.-)de futottam. Meg lépcsőzni szoktam!
7/19 A kérdező kommentje:
okéoké, én is fel tudok öltözni, ez nem is lenne kifogás, de nem akarok utcán futni, mert tönkreteszem a lábam. viszont van egy lóverseny-pálya nem messze, ott szoktam futni, de az most tiszta sár.
mellesleg szerintem b.a. videók egész jók, feszesít rendesen.
2011. aug. 4. 20:33
8/19 Draug válasza:
Én esőben is ki szoktam menni... felveszek egy pulóvert és egy sapkát, és legfeljebb nem megyek annyira hosszú távot, hogy azért ne fázzak meg... ha hazaértem, akkor meg egy gyors forró zuhany :)
9/19 anonim válasza:
Akkor kell menni, amikor jól-esik :D
10/19 bix válasza:
1.4 km-re lakok a margitszigeti pályától, az gumis, esőben se csúszik. addig szépen bemelegszek, aztán jöhet a mehet. így nyáron inkább a szigeti pályát kerülöm, inkább a sétányokat "koptatom" délután-este túl sokan vannak/ van aki visszafele fut... van elég dolog amire koncentráljak, utálom a dumálós egymás mellett futós, sétálós bandázós társaságokat. do it or go home.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!