Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha futni/kocogni szoktatok,...

Ha futni/kocogni szoktatok, akkor ilyen időben (esik, vagy legalábbis csöpörög) hogy oldjátok meg az napi testmozgást?

Figyelt kérdés
Általában estére hagyom a mozgást, így végképp nem tudom hogy mit kezdhetnék magammal, amikor beborul és esni kezd. -.-
2011. aug. 4. 20:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ha nem szakad az eső, hanem csak szitál, csöpög, akkor simán kimegyek futni. Fel kell öltözni. Hideg nincs, így még jól is eshet egy kis hűsítő zápor.
2011. aug. 4. 20:56
 12/19 A kérdező kommentje:
na jólvan, lenyomtam egy b.a-t, de kedvet csináltatok nekem a futáshoz, hogy mindjárt nyújtok egyet én kimegyek én is, nem hal bele a sípcsontom ha egyszer betonon futok. :)
2011. aug. 4. 21:18
 13/19 A kérdező kommentje:
*úgyhogy, *és
2011. aug. 4. 21:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem sem hal bele:D Én télen szakadó hóban futottam 8km-ert..semmi bajom nem lett..pedig nem sok ruha volt rajtam:)
2011. aug. 4. 22:59
 15/19 anonim válasza:
Én egy kicsit duci vagyok,és cikinek érzem az utcai futást. Viszont este 40 percet kocogok a szobában. Úgy folyik rólam a víz, hogy ki kell csavarni a vizet a gatyámból. Ugye ez is hatásos? Vagy csak az utcán futás jó?
2011. aug. 5. 08:26
 16/19 bix ***** válasza:

kocogsz a szobában? helyben vagy mi? ha van futópadod akkor jó. egyébként annyira nem ideális...

1: nem ciki, ha mások összesúgnak meg magyaráznak így jártak, majd nem fogják ha meglátják hova jutottál...

2: az izzadás nem függ össze az elhasznált kalóriák mennyiségével. ha összefüggne akkor mindenkinek azt mondanám hogy irány a szauna

2011. aug. 5. 09:49
 17/19 anonim válasza:

Énis mindig így járok,de én akkor is elszoktam menni..

mert ha futok szinte észre se veszem h esik annyira koncentrálok:D

2011. aug. 5. 11:01
 18/19 A kérdező kommentje:
utolsó: koncentrálsz? én amikor futok, épp hogy kiürítem a fejem és nézelődök. :)
2011. aug. 5. 12:22
 19/19 anonim válasza:
Miért nem jó a helyben futás? Az nem számít mozgásnak?
2011. aug. 5. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!