Ilyen időben hogy oldjátok meg a sétát?
Figyelt kérdés
Csak mert a kutyám utálja a vizet is az esőt meg pláne és annyira sajnálom, mert máskor lenn vagyunk 1-2 órát este, most meg 10 percig se tudtunk lenn lenni, mert amikor már így esik, akkor fogja magát keres egy bokrot és bemászik alá, úgy, hogy alig lehet kiszedni... :/2010. máj. 6. 17:45
1/15 anonim válasza:
vagy megyünk egy rövidet vagy fogjuk és elvisszük kocsival valahová őket, ahol nem esik (2-3 esős nap után általában, ilyenkor mi is kirándulunk, meg ők is )
2/15 anonim válasza:
Szerintem akkor ne nagyon menjetek sétálni, nem lesz attól semmi baja ha néha egy-egy nap kimarad.
Vagy esetleg a lépcsőházban járkáljatok kicsi le-fel, csendben. Vagy valami fedett helyen nem tudtok lenni?
Esetleg amikor eláll kicsit az eső akkor leszaladni és a vízbe nem is kell menni csak az úton elsétáltok valahová aztán vissza.
3/15 anonim válasza:
Nálunk süt a nap. Amúgy meg ha ő úgy dönt akkor nem fog belehalni ha pár napig kevesebbet sétál. Saját magának nem fog rosszat okozni.
4/15 anonim válasza:
Ja utolsó vagyok, az én kutyáimat kicsit sem érdekli az időjárás.
5/15 anonim válasza:
17:58 az első vagyok, a mieinket se nagyon, kivéve a nagy viharokat, csak mi nem szeretünk bőrig ázni
6/15 anonim válasza:
Én sem szoktam bőrig ázni, nekünk van kertünk, ha esik az eső kimennek ők egyedül is. Végülis engem az eső sem érdekel, az a baj hogy nálunk nincs aszfalt és nagy a sár, olyankor lehetetlen kimenni. De ők nagy séta nélkül is kibírják amíg kell, engem sem zavar az eső szóval nekünk aztán minden mindegy...
7/15 anonim válasza:
Az én kutyámat nem érdekli az eső, pedig a beaglekre azt mondják, hogy nagyon kényesek. Amikor esik az eső, és mehetnékjük van, ugyanúgy sétáluk vele. Max. viszünk esernyőt vagy esőkabátot, de nem szeretnénk nekik csalódást okozni. Nálunk a kutya az első.
8/15 anonim válasza:
Ha utálj aaz esőt,adjál rá ilyet: [link] kutya esőkabát:-)
9/15 anonim válasza:
Utolsó: egy ilyen esőkabát bazi drága, ha jól tudom. (én is gondoltam már rá, és nagyon drágám láttam, és ha pl nagyobb kutyája van? :D)
10/15 anonim válasza:
Valóban borsos áruk van:/ Ha nagyobb,akkor meg itt van,ez: [link] :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!