Az exbarátnőm nem engedi, hogy lássam a közös kutyánkat, mit tehetnék szerintetek?
Arra is gondoltam, hogy hagyom, nem avatkozok bele az életükbe, 1 év eltelt már a kutya biztosan elfelejtett.
De az az érdekes, hogy láttam róla képeket, és mióta elmentem minden képen szomorú az arca, vagy kényszeredett mosolyt látok (kutyán)
A barátnőmet többször is kérdeztem, de amúgy se nagyon vagyunk beszélőviszonyban, de hallani sem akar róla, hogy én láthassam a kutyát. Szerinte csak ezzel akarom idegesíteni. Különben is feljelentett már zaklatás miatt (egyébként ő is irogatott, meg én is, mégis egyszer csak ő jelentett fel, ez olyan mint a tyúk-tojás, melyik volt előbb)
Szóval nem akarok bajba se kerülni, de hiányzik a kutya is.
Mit gondoltok?
Maximum amit te "kényszeredett mosolynak" nevezel inkább az lehet, hogy az exbarátnőd azon a képen éppen nem volt top-hangulatban, ezt a kutya megérezte és nyugtalan vagy nem tudom mi lett ő is.
Ez is általános dolog. Az állatorvosnál is aki tiszta ideges, annak a kutyája is ideges, mert látja a gazdán, hogy baj van. Aki meg nyugodt, annak a kutyája is nyugiban van.
"Érdekes módon az 1 hónapos kiskutya (pont az akiről beszélek) megfogta a szájában a műnyag műzlistálat és odahozta a lábamhoz amikor elfogyott a vize."
Nem kötekedni akarok, de hogy lehetett nálatok 1 hónaposan?
Ha nem a te neveden van, engedd el! A kutyát és a barátnődet is.
Biztos, hogy a gazdája a legjobbat akarja neki.
Ha úgy érzed, hogy vágysz egy kutyára és meg tudod teremteni neki a megfelelő körülményeket, akkor válassz saját kutyát.
A barátnőd nem kér belőled, ne feszítsd tovább a húrt, nehogy tényleg zaklatással vádoljon.
Na ezért sem vennék így sosem kutyát,hogy közös. Vegyen ő is kutyát,én is. Szeressük imádjuk egymás kutyáját,de legalább szakításnál nincs ilyen probléma. Húgom és párja vettek közösen autót, hát nem tudom ha szakítanak akkor hogy fognak megállapodni.
Kutyákat ne ruházzuk fel emberi tulajdonsággal.
Valószínű megismerne,de nem hiszi azt,hogy meghaltál, csak kiléptél az életéből ennyi.
KUtyák azért olyan csodálatosak,mert a jelenben élnek és így akár több gazdája is lehet egy kutyának. Menhelyi kutyáknak is életében 2x biztos van új gazdája ha nem több.Jelenlegi helyzethez alkalmazkodnak,nem a múltban élnek.
Ha pedig az exed azt akarja,hogy ne lásd, ő nevén van minden így az ő tulajdona,nem tehetsz semmit.
Fogadj örökbe egy kutyust te is, neked is lesz :)
Felejtsd el, már a kutya sem hiányol téged 1 év után. Különben sem közös kutyátok, hanem az övé.
Vegyél magadhoz saját kutyát.
A kutya nem mereng a múlton, és nem gondolkozik a jövőn.
A jelenben él.
"Érdekes módon az 1 hónapos kiskutya (pont az akiről beszélek) megfogta a szájában a műnyag műzlistálat és odahozta a lábamhoz amikor elfogyott a vize"
ööööö....mit keresett nálatok 1hónaposan egy kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!