Ahova költöztünk a szomszéd kutya őrjöng egész nap és támadja a kutyánkat. Nád mennyire lehet megoldás a kerítésre?
Nem tudom, mennyire drága most a nád.
Nekünk hasonló volt a gond, a szomszéd pulija őrjöngve ugatta a mi kutyánkat, macskánkat, tyúkjainkat, bárkit, aki kiment az udvarra...
Feltettük a nádfonatot a kerítésre, de nem telt egy hétbe, és a kutya egy jó részét lerágta... Az a baj, hogy a nádtól függetlenül hallja, szagolja, amit addig ugatott, tehát ugyanúgy van oka az ugatásra.
Ezen csak az segítene, ha a szomszéd többet foglalkozna a kutyával, nevelné, tanítaná, értelmes elfoglaltságot biztosítana neki.
Tehát én azt tanácsolom, hogy túl sok pénzt ne tegyél ebbe a projektbe, főleg, ha pl. drótkerítés van, amiről a kutya simán lerágja a nádat, ha akarja...
Ha nem kerül sokba, meg lehet próbálni, bár nem fog szerintem segíteni, plusz készülj fel rá, hogy még a nádtörmeléket is takarítani kell a kerítés környékéről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!