Az exbarátnőm nem engedi, hogy lássam a közös kutyánkat, mit tehetnék szerintetek?
Arra is gondoltam, hogy hagyom, nem avatkozok bele az életükbe, 1 év eltelt már a kutya biztosan elfelejtett.
De az az érdekes, hogy láttam róla képeket, és mióta elmentem minden képen szomorú az arca, vagy kényszeredett mosolyt látok (kutyán)
A barátnőmet többször is kérdeztem, de amúgy se nagyon vagyunk beszélőviszonyban, de hallani sem akar róla, hogy én láthassam a kutyát. Szerinte csak ezzel akarom idegesíteni. Különben is feljelentett már zaklatás miatt (egyébként ő is irogatott, meg én is, mégis egyszer csak ő jelentett fel, ez olyan mint a tyúk-tojás, melyik volt előbb)
Szóval nem akarok bajba se kerülni, de hiányzik a kutya is.
Mit gondoltok?
Most akkor elfelejtett vagy hiányzol neki?
Döntsd már el.
Szerintem nem gondol Rád, de ha meglátna Téged, eszébe jutnál és nagyon örülne, odáig lenne.
Szerintem semmit nem tehetsz, ha a barátnőd nem akarja, hogy a kutya közelébe kerülj (ami amúgy elég nevetséges viselkedés, de mindegy).
Nézd, ha egy kutya mosolyog, akkor mosolyog.
Ők nem játsszák meg magukat, olyan náluk nincs, hogy kényszeredett mosoly.
Ebből indulunk ki, hogy te látod bele a kutya arcába a szomorúságot, a saját érzéseidet vetíted ki rá.
Nyilván biztos hiányzol neki, de depressziós attól még nem lett, ha mosolyog.
Az én macskáim is üres tekintettel néznek a kamerába, mert utálják, ha fényképezik őket, szóval lehet, csak unja szegény állat az állandó zaklatást.
Sajnos sokat nem tudsz tenni, ha minden szempontból az övé a kutya. Nyilván ő szeretne nyugodtan tovább lépni, és nem rángatni az állatot kettőtök között.
Sajnos ezt most bebuktad, legközelebb figyelj majd oda, hogy a sajátod legyen a jószág.
Talán nem ártana beszerezni egy új kutyát, akkor te is könnyebben tudnál továbblépni.
Az is sokat segítene, ha nem bámulnád állandóan őket facebookon.
" A kutya nem hisz semmit. Ő annyit fog fel az egészből, hogy nem teljes a falka. Ne ruházd fel emberi tulajdonságokkal. Nem mosolyog kényszeredetten és nem filózik azon, hogy hol vagy."
Honnan tudod mit fog fel és mi játszódik benne ? Voltál már kutya ? Bírom az ilyen korlátoltakat, hogy szerintük csak egy ember képes mély érzelmekre, gondolkodásra.
"Honnan tudod mit fog fel és mi játszódik benne ? Voltál már kutya ? Bírom az ilyen korlátoltakat, hogy szerintük csak egy ember képes mély érzelmekre, gondolkodásra."
Kb 11 éve aktívan tanulom és gyakorlom, hogy kell egy állattal nonverbálisan kommunikálni, mindeddig az egyetlen, amit elértem, hogy kaját, seggvakarást stb kérnek. Nyugodj meg, nincsenek magasröptű gondolataik.
Érdekes módon az 1 hónapos kiskutya (pont az akiről beszélek) megfogta a szájában a műnyag műzlistálat és odahozta a lábamhoz amikor elfogyott a vize.
1 nap alatt megtanulta, hogy nem szabad bekakilnia, a pisi nem ment olyan gyorsan.
3 hónaposan ugatta a slagot amikor szomjas volt, hogy nyissuk ki. És még mesélhetnék. Van olyan kutya aki be szokott csöngetni, mert megtanulja hogyan működik a csengő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!