Naponta mennyit foglalkoztok a kutyátokkal?
Nem tudom eldönteni eleget foglalkozok-e vele...
Reggel felkelünk, kaja, délelőtt egy 10-20perces séta,délután szinten, este fél-1órás séta ahogy az időjárás engedi...
Napi 10 perc tanulás, 10 perc játék
Ezen kívül kiviszem wcre mikor kéredzkedik
Délután szokott aludni kb egy órát, de az ezen felül lévő időben, mikor felkel járkál csak a hazban folyton bűntudatom van hogy nem foglalkozok vele, nem játszok vele, akármi, viszonyt nyilván nekem is vannak feladataim amiket el kell végezzek
Mindig azt érzem hogy unatkozik bent mert nem tudom kiengedni még az udvarra, ott több inger érné, boldogabb lehetne, ki tudja..
Ti mennyi időt foglalkoztok a kutyátokkal egy nap ill. honnan tudjátok hogy annyi elég volt neki?
3 éves mentett pitem van.
Reggel egy órás séta. Délután egykét órás séta aztán 4 km futás. 7*10 perc tanítás,kutyaiskola mellett. 1 óra játék. Sokszor megyünk túrázni,bandázni a kutyás ismerősökkel
Benti családi kutya. Nagyon szeretjük <3
Onnét látod, hogy eleget foglalkozol vele, hogy kiegyensúlyozottan viselkedik. Nem rombol, nem sír vagy ugat feleslegesen, hanem főleg pihen a lakásban, jól elvan. Persze kölyökkorban még nagyobb a rágások, rongálások esélye elegendő foglalkozás mellett is.
Ha nyugiban elvan bent, akkor nem unatkozik. Nem kell vele folyamatosan foglalkozni.
A westi nem kinti kutya, legalábbis télen semmiképpen. Tavasztól őszig ki is engedheted, ha ki akar menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!