Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kedves kutyatulajdonosok!...

Kedves kutyatulajdonosok! Naponta átlagosan hány órát foglalkoztok a kutyátokkal?

Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Naponta össz-1 óra Szombat vasárnap suliban 3.óra!
2014. júl. 25. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
naponta, minimum 2 naponta kb 1 óra séta, és napi szinten összevissza mikor neki vagy nekem kedvünk van játszunk fél/1 órákat, minimum 1 óra tanítgatás, logikai feladat, a többiben vagy kint döglik a napon, vagy bent a lábamnál, mikor milyen kedve van :) 7 éves tacsi mix, és lustább mint én :o viccen kivűl, volt már olyan hogy hozom a pórázt, megyek oda hozzá(általában ilyenkor pörgörohamot kap :)) )épp aludt én: "na mehetünk sétálni?" ő rám nézet röfögött egyet és alszik tovább, mondom oké xd kb 1 óra mulva meg már hozta nekem oda a pórázt hogy mehetünk :D
2014. júl. 25. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Napi 1-1,5 óra séta, 2 részre osztva, kora és késő este (még kölyök a kutyus azért ilyen kevés, így is kidől estére :D)

Naponta (néha kimarad egy-két nap) 1,5 óra trükktanítás és engedelmesség gyakorlása

Napi 30 perc - 1 óra labdázás, vagy egyéb játék.

Ez így minimum 3 óra, maximum 4. Mivel ezen kívül még sokat foglalkozok vele (szőrápolás, ápolás, etetés, itatás, egy kis futkározás a kertben stb.) ha van időm, ezekkel kiégszülhet akár 6 órára is, de ez az alap egyenlőre. Később a sétát felvátja a futás, és mellette még sétálunk is majd naponta többször, valamint a szabadban is játszunk, de mivel még kölyök, és minden érdekli, egyenlőre csak pórázon van a sétákon, és nem enedem szabadon futkározni.

Egyébként 12 hetes Labim van.

2014. júl. 25. 14:01
 4/8 KGabi0000 ***** válasza:
41%
Napi 1-1,5 óra,attól függ éppen mennyire van kedvünk játszani vagy milyen meleg van.Az én kutyám elég hiperaktív,de csak akkor ha játszunk vele,amúgy egész nap pihizik a nyulai mellett.Habár már 9 éves,de hihetetlenül energikus.Nem tudom foglalkozásnak számít-e ha elmegyek sétálni,de nem konkrétan kutyátsétáltatni,csak úgy.
2014. júl. 25. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egyikőjük idősebb már, morcos természetű vele sétálni nehezen tudok, makacskodik, de hetente 3-4 alkalommal csak elcibálom legalább az utca végéig, meg vissza. Halálosan el szokott fáradni még az ilyen pici távtól is. Ő legjobban feküdni szeret, meg a kertben jönni-menni. Érdekes ő fiatal korában sem volt megőrülve a sétákért, persze az is beletartozik hogy anno nem nagyon laktam otthon így a kutyus kicsit nem lett kiszoktatva.

A másik egy terrier. Na neki a mozgás a mindene. 2 naponta körülbelül esténként vagy 2 órát megyünk. Szaglászik, jelöl, elfárad. Játszani nem túlzottan szeret, labda nem érdekelte soha, az idő helyett jobban szerette/szereti ha sétálni megyünk.

2014. júl. 25. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk általában napi 1 óra foglalkozás van, ami aktív, tehát séta, játék, stb. Egyébként napközben kint vannak, de ha hűvösebb van, vagy tél, akkor napközben otthon is van többször játék.
2014. júl. 25. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most sajnos nincs kutyusom, de amikor volt, rengeteget foglalkoztam vele,szerencsére meg is tehettem, mert sokat voltam otthon. Esténként 1 óra sétáltatás, bundakefe, ez volt az alap. Boltba biciklivel jártam, a legtávolabbi bolt 5 kilométerre volt, oda is mindig jött velem. Reggelente, ha elmentem futni, heti kétszer, oda is mindig elkísért, úgyhogy a mozgása megvolt:) Ezen kívül is sokat játszottunk és mivel bejött a házba, mindig ott sertepertélt körülöttem és olyan édes volt, hogy nem lehetett rá nem odafigyelni:) Napi 5-6 óra aktív figyelmet mindig kapott:)
2014. júl. 25. 21:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Mindenkinek ment a zöld kéz :)
2014. júl. 26. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!