Kutyatulajdonosok, nektek hogy engedték meg a szüleitek a kutyát? Mit mondtatok nekik?
Nekünk úgy,hogy a szüleim is akartak kutyát.De meg mondták ha nagyobb lakásba költözünk akkor lehet csak.Így csak 3 évet vártam mire elköltöztünk egy nagyobb lakásba.Aztán a kikötés az volt,hogy kistestű legyen és ne hulljon a szőre.
Kb 1 évig kerestünk kutyát,addig se a szüleim sem mi(tesóm és én) nem voltunk otthon a kutyázásban utána olvastunk mindennek.Aztán pedig lett 2 bichonunk rögtön :)Felnőttek voltak amikor elhoztuk őket egy családtól.
Szóval igazából nagyon kérlelni nem kellett őket,voltak teknőseink és felvetettük tesómmal,hogy szeretnék kutyát,mert a teknősök unalmasak :D:D Mivel eléggé otthon ülősök voltunk.Így megengedték a kutyát.Azóta is gondját viselem a kutyámnak (húgomé sajnos rákos lett 7 évesen és el kellett altatni).De 2 éve mondtuk a szüleinknek,hogy tesóm szeretne egy másik kutyát.Elég nehezen de bele mentek.
Jelenleg én 21 vagyok a kutyám meg 11 éves.
Én azt mondom,hogy csak annak a gyereknek engedik meg a kutyát vagy bármilyen állatot,amit a SZÜLŐ IS AKAR,nem csak a gyerek.
Míg otthon laktam sehogy. Volt szó róla mikor még általánosba jártam, hogy ha kiköltöznék kertesházba... de végül ez sosem történt meg. Bár sok házat megnéztünk, nem érte volna meg, mert nagyon jó helyen laktunk, így nem lett kutyám sem.
Aztán kb egy éve összeköltöztem a párommal egy kertesházba, és miután az eljegyzés is megtörtént (tehát tényleg hosszútávra tervezünk) jött az elhatározás, hogy jöhet a közös kutya.
Mikor anyukámnak elmondtam, csak ennyit mondott: Nem. Én meg annyit mondtam: Nem kérdés volt.
Így, hogy már nem lakom otthon megtehettem. Augusztusban haza is hoztuk az álomkutyám (nagyon régóta vágytam rá). Lassan 4 hónapos és most is itt szunyókál mellettem. Imádom és egy percig sem bántam meg.
A vicc az egészben, hogy a szüleim is odavannak érte, de sajnos ők is azok a típusú emberek, akik szeretik az állatokat, de nem való nekik. Arra a pár órára míg látják, jól el vannak, de kutyatartásra nem alkalmasak és ezt ők is tudják, mindig is tudták. Emiatt sose fogok haragudni rájuk, hogy gyerekként nem lehetett kutyám. Így sokkal jobban jött ki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!