Kutyatulajdonosok! Miért nem lehet összeszedni a kutyapiszkot?
Persze,nyilván a kistestű kutyák után mindenki felszedi,a nagyokét meg otthagyják :)
Én még itt a faluban is összeszedem,de bevallom,kint a pusztákon nem.
Ma reggel mi is beleléptünk egybe.
Tegnap este meg összeszedtem más helyett. Oda szaratta a kutyát, ahol mi frizbizünk. Odébb sétált, mint aki jól végezte dolgát, én meg összeszedtem. Mondtam is magamnak, h jól nézünk ki, már más helyett is én szedem a sz@rt.
"nagy dögöket"
Erről nem a kutya tehet.
Én is mindig összeszedem, és mélységesen felháborít, hogy milyen sokan nem!
Akkor akadok ki a legjobban, amikor épp aközben lépek szarba, miközben akarom felszedni a saját kiskutyám piszkát. Hát felháborító....
Olyan azért szokott néha előfordulni, hogy a sötétben nem találom meg a terméket, akkor sajnos ott marad. De tegnap pl nem adtam fel, 3 percen keresztül kerestem, végül megtaláltam.
Nem hiszem el, hogy ezt még mindig nem büntetik!
Hatalmas bevétele lehetne az Önkormányzatoknak is. Ha egy "mezei" kutyás szól másnak, hogy légyszííí...akkor molesztálásnak veszik, de a sok ténfergő autókat büntetgető közteresek ezt is vígan bevállalhatnák, legalább nem unatkoznának és mi is kevesebb kutyagumiba lépnénk bele...
Más: sokat olvasom gazdiktól, hogy a kutyáik belelépnek a kutyagumiba. Ez érdekes, mert az én kutyám még sötétben is simán kikerüli, átugorja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!