Kutyatulajdonosok! Miért nem lehet összeszedni a kutyapiszkot?
Nem, az én véleményem szerint az én kutyám úgy van szoktatva, hogy a pórázas séta azt jelenti, hogy nem brunyálhat. És nem keresek kifogásokat, ugyanis ha el van engedve a kutyám, akkor is figyelek rá, és észreveszem ha kakil, ha meg mégsem találom, akkor felszedek egy másikat. Sőt az a tapasztalatom, hogy a hozzám kerülő mentett kutyák többsége sem szeret pórázon kakilni, még ha előtte láncon élt hónapokig, akkor sem. Amin elengedem, rögtön megy intézni a dolgát.
Az meg, hogy te hova vállalsz kutyát, az a te dolgod, sajnos én nem engedhetem meg magamnak, hogy a kertvárosba költözzek és olyan szakmám van, amivel budapesten kívül nem találnék munkát. Most akkor ne legyen kutyám, meg ne ideiglenesezzek? Nem egészen értem ezt az érvelést.
én mindig összeszedem a "nagy dögöm" után a kakit (kivéve, ha a susnyásba sz@rik, oda csak nem megyek már be).
arról viszont sajnos nem tehetek, hogy 10-ből csak 2-en szedjük össze, és a másik 8 nem, ugyan úgy gusztustalan lesz minden. pedig nem hiszem, hogy aki ott hagyja, az is szeret belelépni...
azokat kéne jól megbüntetni, aki otthagyja a sz@rt, és nem azt, aki póráz nélkül sétáltatja a jól nevelt kutyáját!
Gondoltam,hogy valószínűleg olyanok írnak majd akik tényleg összeszedik...de hátha olyan is olvassa akihez a kérdésem szól...az a gond,hogy az otthagyott kaki megszárad, aztán a szél szétfújja a port ami belélegezve súlyos betegségeket okozhat.
Szerintem kiragasztok majd egy levelet amiben megkérem a gazdikat, főleg a nem környékbelieket,hogy szíveskedjenek a szart magukkal vinni. Vagy megkérdezzük a közterület felügyelőt hogy mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!