Panelban és kertes házban élők! Leírnátok, hogy naponta-hetente, mennyit és hogyan foglalkoztok a kutyátokkal? Milyen nehézségeitek vannak?
én egy nagyváros agglomerációs részében élek.a lényeg,hogy ugye csak kertes házak vannak. nekem nincs kutyám, de járok el itthonról futni ,biciklizni. nagyon ritkán látom,hogy kutyát sétáltatna valaki. komolyan talán évente 1-2 x látok ilyesmit.
szerintem kertesházaknál az ember hajlamos 1-2 év utána belekényelmesedni a helyzetbe és kevesebbet foglalkozni a kutyával.
bár nekem macskáim vannak kint. 10 éve vannak meg. hát már nem vagyok olyan lelkes mint az elején amikor idekerültek:/ van amikor csak napi 10-15 perc simit kapnak, játszani is riktán szoktam már velük. pedig ugyanúgy szeretem őket.
Panelban lakunk.Menhelyes volt de már kolyokként hozzank kerult.Hétközben napi kb 2 órát van vele.Reggel van egy fél órás séta délután fél-1 óra (séta-játék) hogyha vannak lent kutyak a futin akkor 1 órás általában.Este pedig bandázás,labdázás,klikkerezés,trukkok tanulasa.Hetvégén meg amennyire csak ráérek:kirándulunk,agilityzunk,canicrossozunk,összefutunk nem környékbeli kutyas haverokkal stb.Hát nekem egy eleg porgos kutyam van szoval ha nincs kimozgatva akkor nem bír magaval.
Sajnos a környéken nalunk is vannak olyanok akik azt mondjak h napi 3*5 perces séta eleg.
A nehézségek..hmm..talan az hogy neha a futtaton vannak olyan kutyak akik megtamadjak a kisebb testueket szoval vannak olyan "idopontok" amikor oda életveszély lemenni.MOndjuk nekem ez nem nehezseg de gondold meg azt is hogy ha esik ha fuj a kutyat vinni kell :)
másfél éves/Basenji keverek.(szerencsere nem minden tulajsonsaga a basenjire vall..pl:nem makacs,konnyu nevelni.. tud ugatni,de ez a tipikus vonyitasa megmaradt..halali amikor a kocsiban ul és ideges hogy vajon hova megyunk és elkezd énekelni..:DD ...)
Remélem ilyenekre gondoltál.
Kettes:
Ilyesmire gondoltam.
Nem zavar az eső, szeretem elviselni a természeti elemeket :D
Kölyökként nehéz volt vele a lakásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!