Állatvédő aki szaporító? Csak nekem fura?
Ma a rendeloben volt egy csaj a kutyajaval akit azert vitt dokihoz hogy megnezzek sikerult-e felcsinalni.
Na most nem mondom van ra kb 1% esely hogy nem szaporitasrol van szo, de nagyon ugy nezett ki hogy igen.
Kozben befutott az allatvedorseg egy kutyaval es elkezdtek sztorizgatni a csajjal a kutyamentesrol. Nagyon fura volt nekem. Szerintem aki ezt szivvel lelekkel csinalja nem fogja veparoztatni a kutyajat foleg egy nj-t mivel pontosn tudja hany nj szeru keverek var gazdara.
Ezert adtam meg az 1% eselyt. De nem ugy nezett ki a csaj mint aki a helyzet agaslatan all. A kutyaja nagyon fiatal volt, nem.birt vele a varoban, nem kert idopontot elore csak kivarta a sorat, a kutya osszeverezte a varot amivel nem is foglalkozott... aztan volt egy kis nj keverek kutyis oltasra vart es a nagy kutya nagyon erdeklodott utana. Erre azt mondja neki a gazdaja, majd nekedis lesz 10 ilyen akkor legyel lelkes!
Ilyen lenne egy allatvedo tenyeszto???
Annyira nevetségesek vagytok TI "ÁLLATVÉDŐK", akik azt követelitek, hogy benneteket bárki felmagasztaljon, mert óh, az állatvédők olyan szentek, hogy bármit is tesztek, az kizárólag jó, ti nem szaporításnak nevezitek látom azt, ha egy állatvédő szaporít, hanem " saját magának tenyészt", hát nem kell a púder! Ugyanolyan jogában áll BÁRKINEK feltételezni egy állatvédőről a szaporítást, mint olyanról, aki nem állatvédő! Közületek is akad beteg agyú, hogy bevállal jóval több kutyát, annál, mint amennyit a bukszája enged, aztán meg kolduljátok jogtalanul az adományt! Személyesen ismerek is egy ilyen felelőtlen kis tudatlan, nagyokos állatvédőt, hogy ott van nyakán 8 önként befogadott kutya, és koldulással tudja őket csak ellátni, a maradék szabadidejét pedig azzal pocsékolja, hogy ALAPTALANUL megvádolja a szomszédját, hogy szarul tartja a kutyáját, egy LABRADORT csak mert nem a házban tartja bent, mint ö. És bakker bemászott többször is a faszi keetjébe, és mindannyiszor szemtanúkkal IS lebukott! Azért az őrült elmebeteg, hogy magához vegye a szomszéd kutyáját is! Aztán annyiszor feljelentette a faszi. Jogtalanul belopózni valakihez? Ehhez is pofa kell! És mehetett a bíróságra a rendszeres szabálysértések miatt, és az ökör kitálalta mindezt a FaceBookon, így tudja az összes ismerős! Az állatvédő kollegák meg adták alá a lovat, hogy így cselekedtél helyesen, meg úgy, támogatják abban, hogy jogtalanul bemászik egy magánterületre, amikor a ház tulajdonosa nem is tud róla, nem tartózkodik kint! Eddig is úgy bukott le, hogy szemtelenül sokáig tartózkodott idegen birtokán! Betört gyakorlatilag! És a kollegái meg helyeselték! Ez nem egészséges elmére utal, fos a felfogásotok! Az sem egészséges, hogy az összes kutya úgy van lefotózva a "kedves" állatvédő ágyában, meg a kádban, meg a konyhában kajálás közben, meg olyan profilképek, ahol szájába engedi nyalni a kutyát! Emberek vagytok ti is nem??? Ja nem, mert nálatok nincsenek határok, ti egyedültök az állatvilággal egy olyan szintig, ahol elvész a civilizáció! Az állatvédők 99% -a igenis felmagasztalja magát, hogy őnekik MINDENT szabad, nálatok nincsenek határok, és a FaceBookon is bebizonyítottátok, hogy semmit nem értek. Még a Radikális Állatvédők és 2 másik is egymással marakodott, meg a nap minden órájában jöttek a megosutások, annyora ráértek! A kóbor állatok eközben kint vannak kitéve minden veszélynek az utcán! Amikor szükség volna intézkedésre, ti akkoris osztjátok az észt, nem csináltok SEMIT, és kb. annyit is értek, mimt amivel érveltek, és amit csináltok, egyenlő a semmivel!!! Amikor a Frakk Állatvédőknek felajánlottam az interneten való hirdetésük után tápot, és pokrócokat, önkéntes segítséget, rögtön mégsem kellett, mikor nem tudtam felajánlani a szállítást, egyből nem kellett sem a 20 kg táp, sem a pokrócok! Semmi! Hát ekkor ábrándultam ki az Állatvédőkből igazán! Aki igazán rászorul, és meg is írja mik kellenek, és mert a kisujját tartja a jelentkező a kért adománnyal, de az egész karja kell, és nem tud többet adni, attól elfogadja az igazán rászoruló akkor is a szükséges adományt! NEM BAJ, AZ ALEX ÁLLATVÉDŐK ELFOGADTÁK, NEM ROHADT A NYAKAMON! Az emberek többségének nincsenek jó véleményeik ezekkel kapcsolatban! Mert felmagasztalni tudjátok magatokat, és mentegetni, de bakker... Aki nem közétek tartozik annak a kertjébe is bemásztok illegálisan, jogtalanul! Magánlaksértés, rágalmazás alaptalanul, kolduljátok az adományt (na de mire fel?) és az állatok isszák meg a levét. De bezzeg ha egy állatvédő szaporít azt letagadjátok, hogy olyan max 0.01% valószínű, de ha azt is csinálja akkor az már tenyésztés a szemetekben. Meg felesleges fennakadni azon, hogy más a keveréket korcsnak ejti ki, ez olyan mint a kredenc, meg a szekrény, ugyanaz! Ettől még ugyanolyan felelőtlen, szabályszegő csalók maradtok! Szégyeljétek magatokat! Normális esetben civilizáltan kéne viselkedni, és nem fanatikusnak, hanem elhivatottnak lenni, ahhoz pedig KÉNE NÉMI ÖNZETLENSÉG, SZER3NYSÉG, DE TI IS UGYANOLYAN UTOLSÓ SUMÀK, SZ#R ALAKOK VAGYTOK, MINT EGY MÁS BEOSZTÁSÚ DOLGOZÓ EMBER! FEL KELL TITEKET JELENTENI, KEVÉS A KIVÉTEL, KB. 0.01% AZ! INNENTŐL KEZDVE LEHET BÖFÖGNI, LESZ#ROM, NEM KELL A PÚDER, ÉN ALJAS CSALÓKKAL, ÁLLSZENTEKKEL NEM ÁLLOK LE!
Ami pedig a kérdezőt illeti: Igen, lehetett akár szaporító is, az állatvédő titulusa nem mentség! Az ember az ember marad, nem válik Istenné! Az állatvédők zöme szemtelen, igénytelen, lásd a vért, mert érdekes módon mindenki képes úgy intézni a várakozást, hogy ne maradjon mocsok utána! Csak ezek az igénytelen PRIMITÍV őslények nem. Amilyen "bűn" a keveréket korcsnak nevezni, annak a kétszerese a szaporítással viccelődni! Vannak akik a semmire is büszkék! Pl. Az ilyen primitív elmebeteg állszent parasztok, hogy vagánykodnak azzal, hogy állatvédők! És pont ők azok, akik szamályt sértenek. Ennyi. ;)
22-es
En a kutyamat vittem fulatka kezeles utani kontrollra es nem tudom te hova jarsz de mi mindig beszelgetunk a tobbi gazdival amig varunk. Ki miert jott mi a helyzet a kutyussal cicussal horcsoggel.
De ezzel a novel nem en beszelgettem hanem mint irtam az allatvedorseges pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!