Állatvédő aki szaporító? Csak nekem fura?
Ma a rendeloben volt egy csaj a kutyajaval akit azert vitt dokihoz hogy megnezzek sikerult-e felcsinalni.
Na most nem mondom van ra kb 1% esely hogy nem szaporitasrol van szo, de nagyon ugy nezett ki hogy igen.
Kozben befutott az allatvedorseg egy kutyaval es elkezdtek sztorizgatni a csajjal a kutyamentesrol. Nagyon fura volt nekem. Szerintem aki ezt szivvel lelekkel csinalja nem fogja veparoztatni a kutyajat foleg egy nj-t mivel pontosn tudja hany nj szeru keverek var gazdara.
Ezert adtam meg az 1% eselyt. De nem ugy nezett ki a csaj mint aki a helyzet agaslatan all. A kutyaja nagyon fiatal volt, nem.birt vele a varoban, nem kert idopontot elore csak kivarta a sorat, a kutya osszeverezte a varot amivel nem is foglalkozott... aztan volt egy kis nj keverek kutyis oltasra vart es a nagy kutya nagyon erdeklodott utana. Erre azt mondja neki a gazdaja, majd nekedis lesz 10 ilyen akkor legyel lelkes!
Ilyen lenne egy allatvedo tenyeszto???
10-es te valami egetverő hülyeséget hordtál itt összeXD
Csak halkan jegyzem meg a TK-t ugyanúgy kiállítják, én júniusban vettem TÖRZSKÖNYVES németjuhászt, megy a huza vona, de kiállítják a törzskönyveket, csak valami olyasmi van, hogy nem a MEOSZ vagy már nem tudom mi a kavarás benne.
Nem egy frissen befogott allat volt. Ott meselte hogy paroztattak nemreg.
Nekem is az volt fura amit mondtak hogy igralt meg nem fogadott szot a kutya ami ugye versenyes kutyanal nyilvan nem jatszik...
Meg ez hogyott hagyta veresen a foldet. Szerintem egy lelkiismeretes tenyeszto, vagy gazda ha mar itt tartunk nem tesz ilyet... sot egy alap igenyes ember sem.
Azért, mert valaki beszélget egy állatmentővel, állatvédő, még lehet saját, tenyészthető kutyája.
Te, a mindent tudó , megállapítottad, hogy tuti szaporító, mert állatvédővel sztorizgatott, és neveletlen volt a kutyája.
Létezik tenyésztésre mindenben megfelelt kutya, amelyik első kutyája a gazdájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!