Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állatvédő aki szaporító? Csak...

Állatvédő aki szaporító? Csak nekem fura?

Figyelt kérdés

Ma a rendeloben volt egy csaj a kutyajaval akit azert vitt dokihoz hogy megnezzek sikerult-e felcsinalni.

Na most nem mondom van ra kb 1% esely hogy nem szaporitasrol van szo, de nagyon ugy nezett ki hogy igen.

Kozben befutott az allatvedorseg egy kutyaval es elkezdtek sztorizgatni a csajjal a kutyamentesrol. Nagyon fura volt nekem. Szerintem aki ezt szivvel lelekkel csinalja nem fogja veparoztatni a kutyajat foleg egy nj-t mivel pontosn tudja hany nj szeru keverek var gazdara.

Ezert adtam meg az 1% eselyt. De nem ugy nezett ki a csaj mint aki a helyzet agaslatan all. A kutyaja nagyon fiatal volt, nem.birt vele a varoban, nem kert idopontot elore csak kivarta a sorat, a kutya osszeverezte a varot amivel nem is foglalkozott... aztan volt egy kis nj keverek kutyis oltasra vart es a nagy kutya nagyon erdeklodott utana. Erre azt mondja neki a gazdaja, majd nekedis lesz 10 ilyen akkor legyel lelkes!

Ilyen lenne egy allatvedo tenyeszto???

2016. dec. 27. 17:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
#10 te jó ég ezt te sem gondolod komolyan :DD Olvass! Olvass! Olvass!
2016. dec. 27. 18:58
 12/27 anonim válasza:
4%
Sajnálom hogy falusi vagyok és a korcs nálunk falun korcs legyen az galamb kutya vagy disznó. Az hogy a korcs számodra degradalo a te bajod... ezer éve ez a megnevezése a kevereknek ez van ilyen ez a régi magyar nyelv... sajnálom tradicionális nevelést kaptam
2016. dec. 27. 19:00
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

10-es te valami egetverő hülyeséget hordtál itt összeXD

Csak halkan jegyzem meg a TK-t ugyanúgy kiállítják, én júniusban vettem TÖRZSKÖNYVES németjuhászt, megy a huza vona, de kiállítják a törzskönyveket, csak valami olyasmi van, hogy nem a MEOSZ vagy már nem tudom mi a kavarás benne.

2016. dec. 27. 19:01
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
nem azzal van a baj, hogy a keveréket korcsnak mondod
2016. dec. 27. 19:02
 15/27 A kérdező kommentje:

Nem egy frissen befogott allat volt. Ott meselte hogy paroztattak nemreg.

Nekem is az volt fura amit mondtak hogy igralt meg nem fogadott szot a kutya ami ugye versenyes kutyanal nyilvan nem jatszik...

Meg ez hogyott hagyta veresen a foldet. Szerintem egy lelkiismeretes tenyeszto, vagy gazda ha mar itt tartunk nem tesz ilyet... sot egy alap igenyes ember sem.

2016. dec. 27. 19:40
 16/27 anonim ***** válasza:
85%
Gyanítom az a beszélgetés az állatvédő csajjal nem volt több szimpla jópofizásnál. Persze, biztosan elítéli ő is azokat akik bántják és kínozzák az állatokat, de a szaporításra valamiért szemet huny, vagy azért mert olyan buta hogy nem tudja hogy ez mivel jár, vagy azért mert szimplán álszent. Vannak ilyen emberek. Róluk szól a mondás, hogy bort iszik, vizet prédikál.
2016. dec. 27. 19:51
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a kutya viselkedésére nem érdemes alapozni. Az állatorvost valamelyik kutya jobban valamelyik kevésbé jól viseli. Ott megváltozhat a kutya viselkedése.
2016. dec. 27. 21:14
 18/27 anonim ***** válasza:
77%
Ja meg tényleg nem védeni akarom, de ha egyedül mész a dokihoz egy olyan kutyával akit lefogni se tudsz normálisan hogy és mivel törölnéd fel a földet?
2016. dec. 27. 21:14
 19/27 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk mi egyszer jártunk úgy, hogy az egyik kutyánk bepisilt a váróba felmostuk, de ő egy nagyon nyugis kutya.
2016. dec. 27. 21:15
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

Azért, mert valaki beszélget egy állatmentővel, állatvédő, még lehet saját, tenyészthető kutyája.

Te, a mindent tudó , megállapítottad, hogy tuti szaporító, mert állatvédővel sztorizgatott, és neveletlen volt a kutyája.

Létezik tenyésztésre mindenben megfelelt kutya, amelyik első kutyája a gazdájának.

2016. dec. 27. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!