Az anyósom kiengedte a kutyát az erkélyre, ahol a földön volt 1 serpenyőben fél liter hideg sütőolaj, amit a kutya egy az egyben kinyalt. Hányt azóta 1x. Szerintetek vigyük orvoshoz?
Milyen méretű kutya?
Egyébként kihányják és hasmenést is okoz. Diéta , vagyis semmi kaja ma és akár holnap is. Utána főtt rizs, főtt hús.
Nekem dobermannom borított fel egy másfél literes üveg olajat... aztán, ha már fel volt borulva, egy jó részét felnyalta. Mire hazaértem, össze-vissza hányta-fosta a lakást szegény, ráadásul belement az olajba, és szét is horda. Komolyan egy hétig takarítottam, és még mindig olajosnak láttam a követ...
Viszont a kutyának semmi baja nem lett. aznap és másnap nem adtam neki már semmit enni. A rákövetkező nap meg rendesen etettem. Semmi baja nem lett.
Aztán azt hiszi a kutyus a további napok frissen tálalt sültjei miatt mindig ki kell nyalni 1 fél litert mert az a jó és kapja a jó dicséretet: ,,Jó kutya vagy, ügyes kutya vagy, csak idd tovább!" Aztán ha még egyszer kinn marad az erkélyen csodálkozik nincs olaj vagy lecsúszott róla.
Egyébként kell orvos mert a vére, a szíve, a koleszterin miatt és a kiválasztódás (epe/máj/mellékvese) szerepe a veszély. Lehet csak 1 hét.Lehet csak 1 nap de lehet,hogy évek.A kutyák szervezete erősebb mint az emberé kivéve ha valami drogos a gazdi úgy elvével, mert akkor olyankor mindenki legyőzhetetlen,rettenthetetlen.Nem hiába afrodiziákum.Melatonin és adrenalin túlfokozódás kombinációja amitől "kisülhet" az agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!