Szerintetek ez a ruha jó lenne a kutyámnak?
Nagytestű keverék kutyám van, de benti kutya és nagy sétáknál szerintem fázik. Meg ha fut és kimelegszik és megáll szaglászni megfázhat, nem?
Erre gondoltam:
Szerintem érdemesebb első ruha vásárlásnál elmenni egy állatboltba a kutyussal, és ott megnézni, felpróbálni rá a kabátot :)
Butaság, hogy nem kell, bent van 19-23 fok, kimegy a 4-5 vagy -4 fokba, ez már kapásból legalább 14 fok különbség.. Tuti fáznak, te is fáznál egyszál pulcsiban. Valamelyik kutyusnak pulcsi+kabát is kell, valakinek elég a pulcsi, szerintem tapasztald ki hogy kényelmesebb neki :) és figyelj, hogy legyen pisilésre szabad hely a kabát alján :D
"Meg ha fut és kimelegszik és megáll szaglászni megfázhat, nem? "
Az ember ilyenkor azért fázik meg, mert leizzad. A kutyák nem izzadnak, hanem lihegnek és a mancsukon át adják le a hőt. Szóval ellőt nem fog "megfázni".
Mindazonáltal ha benti, akkor érdemes venni neki ruhát. Amit linkeltél nem tűnik rossznak. Mérd le a kutyát meg a ruháról is kérj méretet, ha jó, akkor ennyi pénzért teljesen jó vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!