Hogyan tudnám meggyőzni a szüleimet?
Ez az a kivételes eset, amikor ne próbáld meggyőzni őket.
Arról győzd meg őket, hogy kint legyen megfelelően hőszigetelt helye, hófüggönnyel, szalmával kibélelve. Napközben pedig vidd sokat mozogni, sétálni.
Alapvetően azt mondanám, hogy igen, be kellene engedni, mert fázik, megfázik, ízületek, satöbbi.
Viszont az, hogy apukád beteg,és steril könyezetre lesz szüksége, ez az a ritka kivétel. Édesapád gyógyulása, fontosabb a kutyánál (mondom úgy, hogy van kutyám, és szeretem) így szerintem győzködés helyett legyen egy szigetelt kutyaháza, melegítőpanellel. Ha van kazánház, az jobb, de akár a garázs is megfelel, ha van, kialakítató neki egy fűtött rész.
Ha édesapád meggyógyult, utána tárgyaljatok arról, hogy bemehet-e a kutya.
Ha van valamilyen melléképület, akkor ott ki lehetne alakítani neki egy ki zugot. Ha nincs, akkor a megoldás a hőszigetelt kutyaház, sok szalmával kibélelve, hőfüggönnyel az ajtaján. (A szalmát időnként cserélni kell. Ha cseréled, ez a legjobb hőszigetelő.)
Sajnos steril környezetet nem lehet kutyával együtt kialakítani.
Egy ismerősömnek kellett hónapokig így élnie. Még az előszobába sem léphetett be senki utcai cipőben, ahogy a család hazaért, zuhanyzás stb.
Nekem is van kutyám, nagyon szeretem, de ebben a kivételes helyzetben érthető, hogy a szüleid nem engednek a kérésednek, mert nem szeretnék kockáztatni az apukád egészségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!