Ti hogyan zavarnátok el egy idegen kutyát a portátokról?
Saját kutyámat nagyon szeretem de már lefogyot meg láttom nap mint nap szájába pisil a másik és sajnálom ölni tudnék e miatt.
Mit tegyek?
Kimennék, és elhajtanám, ennyi!
Etetni meg vidd be a kutyát, vagy amíg eszik, maradj mellette!
Megcsináltatod úgy a kerítést, hogy ne tudjon átmenni a másik kutya.
A saját kutyádat amikor eteted, ott maradsz mellette és nem engeded, hogy elegyék előle a kaját.
A kutyádat ivartalaníttatod, és nem fogja kangörcs kínozni.
A "szájába" hugyozik az nem megalázás a kutyáknál. Valószínűleg a szuka tüzel, a kan ezért sem eszik, illetve hagyja, hogy elegye előle a kaját.
Az olyan primitív embereknek,mint te,ott van a seprű,a bot,és a többi.A stílusodból következtetve nem hiszem,hogy rajongsz a kutyákért,és családtagnak tekinted őket,szóval számodra ismeretlen lehet az ivartalanítás fogalma,az hogy a kutyát nem láncon kell tartani(mert gondolom úgy van,hisz ha egy kutya bejön,a tied is kitudna menni,ha meg kennelben lenne,akkor nem tudom,hogy enné meg a kajáját a szuka),emberi stílusban lehet beszélni a szomszéddal,és a kerítés megcsinálása lenne a legalapabb.
Ez a megoldás.Aki képes lenne lelőni egy kutyát,nem tudom miért tart ő maga is,de mindegy,ebbe nem szólok bele...
Saját kutyámat nagyon szeretem de már lefogyot meg láttom nap mint nap szájába pisil a másik és sajnálom ölni tudnék e miatt.
Igen, egy helyesírási szótár is elkelne, mert a múlt időnek két t a jele, ha magánhangzó után következik: lefogyott, a látom 1 t-vel írandó, a hagyját így írják, nem hadjának, mindig az alapszót kell keresni. A hagy az egy értelmes alapszó: elhagy, otthagy stb. a had-nak pedig egészen más jelentése van: hadapród is van pl. vagy hadsereg. - Ja, és egyszerűen zavard el a kutyát, v. várd meg, amíg a tied eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!