S. O. S! Kutyám állandóan morogja az ajtót, megnéztem többször is, de nincs ott senki. A kutya továbbra is szagolja az ajtót illetve morog rá. Kezdek így aggódni, elég parás érzés. Kéne félnem?
Attól félek valaki ólálkodik a lakásom körül, nagyon zavaró és frusztráló. Vagy szoktak ilyet random a kutyák?
Kéne paráznom? Csak mert már ablakok és az ajtó is maximálisan zárva:D
Szia! Biztos csak valami macska,kutya,roka,vagy sun lehet... nyugi :)
Egybknt én is érzékeltem már furcsa dolgot a kutyámmal kapcsolatban... az ágyam mellett van a kosara es egyszer éjszaka felugrott mellém...nem zavart mindig is meg volt neki engedve...a fal felé voltam fordulva,gondoltam nem is nyitom ki a szemem,mert utanna ki megy az álom a szemembol...eltelt egy kis idő es éreztem hogy a kutya egyáltalán nem mozdul meg.. megfordultam es ugy megijedtem mint még soha...az ágyam mellé bámult es olyan rendellenesen nagyra volt nyitva a szája amit még nem láttam kutyánál... az inye fel volt húzva tehát valami vicsorgas felé lehetett...megijedtem es suttogni kezdtem a nevét arra mindig idefigyelt de most nem... komolyan kezdtem aggódni érte es mesimitottam a hátát... erre mintha valamiből kizokkentettem volna becsukta a száját,behuzta a farkát es lapulva a hátam mögé bújt.. mondanom sem kell hogy az este többi része az agy másik végén kuporodba,kakaot szurcsolve,fejhalgatoval es égő lámpákkal telt... azóta egyszer sem csinálta... másnap elvittem orvoshoz hogy megnézze az állkapcsát de mikor megmutattam h kb mekorrara nyitotta a száját elküldött a francba,hogy az lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!