Szoktatok idegen kutyákat simogatni?
Nem, kerítésen keresztül kutyát simogatni szerintem bunkóság, ahogy etetni is az. Jól esne néha megsimizni egy szép kutyát, de nem teszek olyat, ami engem zavarna.
Gyerekként a szomszédok kutyáit simogattam, 1-2 sarokkal arrébb is mentem, hogy megsimogassam a skót juhászt, de itt mind a kutyák, mind a gazdák ismertek.
Én szoktam simogatni őket, de picit mindig félek hogy felém kapnak. Szóval általában felkészülök rá
Szerencsére még nem volt olyan h megharapjon egy, mindig engedték h simogassam őket :)
És én is mindig inkább a nagyobb kutyusokat simogatom
Nem illik....
Ha meg bent marad egy ujjad a gazda a hibás....
4.: "Nem illik....
Ha meg bent marad egy ujjad a gazda a hibás...."
5.: "majd egyszer jól letépik a karod... csak az a sz_r hogy a gazda lesz a bűnös, a kutyát meg altatják... de csináld csak nyugodtan..."
Na ez nekem teljesen újdonság, szóval ha a kutya a területén megharap egy idegent, akkor a gazda a hibás??!!
Akkor ennyi erővel minek vannak házőrző kutyák, meg miért képezik ki erre a kutyákat??
1. vagyok, én nem ilyen szempontból tartom bunkóságnak.
Ha boldog-boldogtalan simogatja az utcáról, akkor a rossz szándékú emberekhez is oda fog menni, aki könnyebben mérgezi meg akár. Hiába nem eszi meg a földről az ételt, ha a kedves, akár visszajáró simogató odanyújtja neki, fújja tele a száját purhabbal, vagy csak kilopják, hogy utána szórakozásból megkínozzák.
Hogy éreznéd magad, ha a kutyádat azért ölnék meg, mert ennyi felelősségérzet sincs az emberekben?
Persze nem kell mindentől félni, séta közben megengedem, hogy simogassák, de idegenek ne nyúlkáljanak a portámra se jó, se rossz szándékkal.
Nagyon "okosak" vagytok.
1. Más TULAJDONÁT nem buzeráljuk.
2. Nem neked tartja a kutyát, nem azért van, hogy megsimogasd.
3. A kerítésen okos dolog benyúlni, csak pl.az én kutyám leszaggatná a karodat ha megpróbálnád. Utána meg hozhatnám az ásót...szóval néha nem árt előre gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!