Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet kedvesen visszaut...

Hogyan lehet kedvesen visszautasítani valakit, ha meg akarja simogatni a kutyát?

Figyelt kérdés
Kicsit idegesítő, hogy a belvárosban 10 percenként meg kell állnom a kutyával, mert meg akarják simogatni. Ráadásul elég távolságtartó, nem szereti, ha idegenek csak úgy letámadják. Természetesen nem harap meg senkit, de hiába mondom az embereknek, hogy nem túl barátságos a kutya, nem érdekli őket, mennek utána, és aztán csodálkoznak, ha a kutya figyelmeztetésül morog. A kisgyerekektől meg kifejezetten fél a kutya, de én mégis mit mondjak egy 3 éves babának, miért nem simizheti meg? Ti hogyan csináljátok?

2013. ápr. 17. 13:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hiába nem harap mond neki hogy nem szereti a kutyus és megharap
2013. ápr. 17. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
lazán közlöm h ne simogassák meg mert harap...
2013. ápr. 17. 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
"bocsánat, sürgős dolgom van, sietnem kell , már így is késésben vagyok "
2013. ápr. 17. 13:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez melyik város?

Budapesten rengeteg kutya van, és senki nem akarja őket simogatni.

Én annyit mondanék csak félős a kutya inkább ne simogassa meg.

2013. ápr. 17. 13:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fentiek nem használnak, simán mondhatod azt is, h inkább ne, mert bolhás a kutyus és te is tele vagy már bolhacsípésekkel, nem szeretnéd, h átmenjen rájuk is.

Garantáltan ki fognak kerülni titeket ;)

2013. ápr. 17. 13:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Mondod,hogy félsős, és nem szereti az idegen kezet. ennyi:D nehogy már neked kelljen magyarázkodni,amikor ő a te kutyád.
2013. ápr. 17. 13:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Ezt mondd nekik. Légyszi ne simogasd meg, mert nem szereti az embereket/fél tőled, köszi.
2013. ápr. 17. 14:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mért kéne kedvesen? az emberek nem igazán értenek a kedves szavakból sajnos. Ne nyúljon hozzá és kész. egy rövid "nem kéne" sokszor megteszi.. vagy egy "ne nyúlj hozzá" ha meg megkérdezik hogy mért akkor a válasz azért mert.. egymás autóját se simogatjuk érthető okokból, idegen kutyákat mért kell sose értettem. ckc spánielt meglátok én is érzek késztetést :D de többnyire sikerül elnyomnom, ha nem akkor meg megkérdezem a gazdát hogy szabad e... szerintem ez tök alapvető lenne.
2013. ápr. 17. 14:18
 9/13 zsuzsabazsa ***** válasza:

Mondd azt, hogy beteg és most viszed állatorvoshoz.

Az már egy visszatartó módszer. Mert esetleg félnek, hogy megkaphatják a valamit.

2013. ápr. 17. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem te még szerencsés helyzetben vagy ha nem tudsz mit mondani, én tudnék de tőlem meg se kérdezik hanem egyből nyúlnak a pórázon lévő kutyámhoz. Volt olyan hogy a metróban nyugodtan aludt a hordózójában odajött egy 40 év körüli nő és az alvó kutyát elkezdte piszkálni, majdnem megharapta mázlija volt, hogy időben elhúzta a kezét.
2013. ápr. 17. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!