Egy nagyobb testű kutyát is lehet ugyanúgy szeretgetni, simogatni mint egy kiskutyát?
Igen!
Egy ismerősömék egy kölyök fiú cane corsot "rontottak el". A mai napig a délutáni séta után ölbe mászik és úgy szunyál fél órát. Már 3 éves.
Már miért ne lehetne. Páromnak három németjuhásza volt, nem kicsit elkényeztetve, ugyanakkor jól neveltek is voltak.
Egy ismerősünknek a a dándogja "hajtogatta" magát az ölébe rendszeresen.
Tündériek tudnak lenni, amikor jönnek és bújnak és szinte kikövetelik, hogy velük foglalkozzunk, és tartják a fülüket, meg az állukat, hogy ott vakargassuk, stb. stb.
(Nem akarom én bántani az "ölebeseket", de azokat a kistányérra való kutyusokat én sem tudnám megszokni) :)))
Közepes termetű kutyáim vannak. Kedvfüggő náluk. A simit imádják és a pocak vakarást, úgy tartják a lábukat, hogy ott is, meg amott is, hogy jókat kacarászok rajta. :)
Ha olyan hangulatuk van, akkor van egy dajkáló fotel, amikor picik voltak, mindig ott dajkáltuk őket. A mai napig felmásznak ölbe egy-egy dajkálásra. Amúgy a kanapé és a fotel tabu nekik, olyankor lehet, amikor valaki abban a fotelban ül. :) Akkor nagy dögönyözés van, jól meg lehet őket ölelgetni, szeretgetni és fülig ér a szájuk. :) Imádom őket!!
Ilyen mini kutya nekem sem kéne. Nincs velük bajom, nyilván pl panelban az a jobb, de nekem nagyon hiányoznak egy egy ilyen őszinte ölelés, amikor tényleg van is a karajimban valami/valaki, nem csak egy csuklómnyi test. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!